1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da herkesi yasa boğan ayrılık!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da herkesi yasa boğan ayrılık!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da herkesi yasa boğan ayrılık!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli şoku! ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinde herkesi şok eden ayrılık! Hızır Çakırbeyli rolünü hayata geçiren Oktay Kaynarca diziye apar topar veda etti.

A+A-

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır Çakırbeyli şoku! ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz şok eden ayrılık! Hızır Çakırbeyli karakterini hayata getiren Oktay Kaynarca diziden ayrılıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

ATV fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. Bölüm fragmanı yayınlandı! 25 Mayıs salı akşamı yayınlanacak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz şok ayrılık yaşanıyor. Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran Oktay Kaynarca diziye apar topar veda ediyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. Bölüm Fragmanı

Haşmet, Didem ve Hızır Ali intikamı alınıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. Bölümde Haşmet Façalı, Didem ve hastaneden çıkmaya çalışan Hızır Ali intikamı alınacak. Çiftlikte yakalanan Rado'ların oğulları diziye veda edecek. Ancak evlatlarını kaybeden Rado hamlesi herkesi şok edecek!

Hızır Çakırbeyli havaya uçuyor!

EDHO 196. Bölümde Hızır Çakırbeyli vedası şok edecek. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli diziye veda edeceği iddia ediliyor. Son günlerde ülkeyi sallayan Sedat Peker ve Mehmet Ağar yakınlığı ile bilinen Oktay Kaynarca diziye veda edecek gibi görünüyor.

Sedat Peker'le çocukluk arkadaşı olan Oktay Kaynarca, EDHO senaryo gereği veda edeceği konuşulurken bir yandan da sezon sonu geri döneceği yönünde bir plan olduğu düşünülüyor. Bindiği araba havaya uçacak Hızır Reis en azından Eylül'e kadar olmayacak gibi görünecek.

Geçtiğimiz haftalarda Haşmet Façalı karakteri diziye veda edecekti fakat Hızır kadar çok sevilen ve kuvvetli karakter olan Façalı Dayı diziye devam etme kararı aldırıldı. Façalı dayının cenaze işlemleri olmaması yaşadığını gösteriyor fakat Dido'nun cenaze sahnesinde rado'ların saldırısıyla Hızır diziye veda ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.