1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı! EDHO Dizisi ne zaman başlayacak?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı! EDHO Dizisi ne zaman başlayacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı! EDHO Dizisi ne zaman başlayacak?

ATV ekranlarında yayınlanarak büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi korona virüs sebeplerinden dolayı çekimlerine ara verilmişti. Bu durum dizi izleyicilerini oldukça üzse de uzun bir aradan sonra yeni sezon fragmanı yayınlandı.

A+A-

Dizinin yeni sezonu da bol aksiyon ve bol macera ile izleyicilerle buluşacak. Son olarak 165. bölümü yayınlanan dizi, 166. bölümüyle kaldığı yerden yayınlanmaya devam edecek. İşte dizinin yayın tarihi ve merak edilen diğer detaylar..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı pek çok dizi sever tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Dizi izleyicileri yeni sezonda yeniden ATV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek olan dizisin ilk görüntülerini ve yeni sezon fragmanını ilgiyle karşıladı. Fragmanda aynı zamanda dizinin ne zaman başlayacağı da belirtildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6 Ekim Salı günü 166. bölümü ile yeniden ekranlara dönüyor.

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yaşananlar

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmıştı. Ancak korona virüs etkilerinden dolayı dizi sezon finali yapmak durumunda kalmıştı. Sezon finalinde yaşananlar ise şu şekildeydi:

Dostlarının ihanet etmeleri ardından Hızır masadan gönderilir. Bu vesileyle de Feyyaz yaptığı planları başarıyla sonuçlandırmış ve tadını çıkarmaktadır. Feyyaz’ın planında sırada ise Hızır ve Alparslan’ı öldürerek masaya tamamen hakim olmak vardır. Bunun için de Kasaplar ve Çakırbeyliler ile kalıcı bir barış yapma bahanesini öne sürmüştür. Bunun için de masada bir araya toplandıklarında istediği ölümleri gerçekleştirecektir. Ancak planları istediği gibi ilerlememiştir.

İlyas, Behzat tarafından ihanete uğradığını düşündüğü için ona oldukça sert davranır. Artık hiç kimseye karşı yakın davranmaması gerektiğini düşünür. Bu olaylarla birlikte Façalı ve Çakırbeyli aileleri arasında Ömür ile birlikte taraf seçmek durumunda bırakılmıştır.

Emine de Hızır’a yapılmış olan ihaneti kabullenmemiş ve evden ayrılmıştır. Haşmet ise eşini ve kardeşlerini kaybetmesi ardından Behzat’ı kaybetmesi de çok olasıdır. Bu olanlara ise en çok Oktay Kaynarca tarafından canlandırılan Hızır üzülecektir. Çünkü Hızır hep sevdiklerini bir arada tutabilmek adına elinden gelenleri yapan kişidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.