1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son dakika! Son bölümde neler oldu? Oktay Kaynarca ayrılıyor mu?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son dakika! Son bölümde neler oldu? Oktay Kaynarca ayrılıyor mu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son dakika! Son bölümde neler oldu? Oktay Kaynarca ayrılıyor mu?

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden Oktay Kaynarca’nın ayrılacağı haberleri yayıldı. Diziye Selçuk Yöntem katıldı.

A+A-

Böylelikle de dizi içerisinde Tarık Ünlüoğlu’nun anısını yaşatacağı düşünülüyor. Yapılan haberlere göre dizinin başrol oyuncusu olan Oktay Kaynarca’nın sezon sonunda diziden ayrılacağı söyleniyor. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz dizisinin son olarak yayınlanan 175. Bölümü de dizi izleyicileri tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Dizinin 8 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan bölümünü izlemek isteyen kişiler ATV canlı izle seçeneğiyle de dizinin yeni bölümünü kesintisiz bir şekilde izleyebilecekler. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında yaşanan son gelişmeler ve merak edilen tüm detaylar…

Oktay Kaynarca EDHO’dan ayrılıyor mu?

ATV ekranlarının sevilen dizisi olan Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz dizisine yönelik olarak Oktay Kaynarca EDHO’dan ayrılıyor mu konusu gündeme bomba gibi düşmüş durumda. Diziye Selçuk yöntem’in katılmış olması dizi izleyicilerini bir hayli sevindirirken Oktay Kaynarca’nın ayrılacağı haberi dizi izleyicilerini derinden etkiledi. Dizi içerisinde Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran Oktay Kaynarca’nın diziden sezon sonu çıkacağı biliniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Selçuk Yöntem

Salı günlerinin en sevilen dizilerinden birisi olan Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz dizisine katılan o isim dizi izleyicilerini son derecede sevindirmiş durumda. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz SelçukYöntem ile farklı bir döneme geçecek gibi görünüyor. Selçuk Yöntem dizi içerisinde Alpaslan’ın babası ve aynı zamanda da Ünal Kaplan’ın ortağı olarak yer alıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle!

ATV ekranlarının Salı akşamları büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dizi izleyicileri tarafından her yeni bölümünde büyük bir heyecanla takip ediliyor. Dizinin 175. Bölümü 8 Aralık Salı akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünü izlemek isteyen kişiler de ATV canlı izle ekranlarına gelerek kesintisiz bir şekilde dizinin son bölümünü izleyebilecekler.

Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz son bölümde yaşananlar

ATV ekranlarının sevilen dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm içerisinde yaşanan olaylar ile dizi izleyicilerinin büyük ölçüde ilgilerini çekmiş durumda. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hızır Çakırbeyli Alpaslan’ın hayatından endişe duyuyor. Bu olayların dışında Bahar Sincanlı ile başlayan ilişkisi nedeniyle ortalık karışıyor. Bahar’ın çocukluk arkadaşı Ömür ise Bahar’ı yok etme planı kurduğu için Hızır Bahar’ı yanından ayırmıyor. Aynı zamanda Hızır Çakırbeyli, Hızır Ali’nin de tıpkı Alpaslan’ın yaptığı gibi kendi başına kararlar alarak hayatını riske atmasını istemiyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.