1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde neler olacak, saat kaçta ve ne zaman yayınlanacak? EDHO fragmanı yayınlandı…
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde neler olacak, saat kaçta ve ne zaman yayınlanacak? EDHO fragmanı yayınlandı…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde neler olacak, saat kaçta ve ne zaman yayınlanacak? EDHO fragmanı yayınlandı…

ATV ekranlarının sevilen dizilerinin başında gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz; reyting rekortmeni olmaya devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde neler olacak, fragmanı yayına alındı mı? Hızır Çakırbeyli ölecek mi gibi birçok soru yanıtlarını aramaya devam ediyor. Peki son bölümde neler olacak? Ne zaman ve saat kaçta yayına alınacak?

A+A-

Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli),

  • Sanem Çelik ( Ceylan),
  • Ali Sürmeli ( Doğan),
  • Hüseyin Avni Danyal (Tufan),
  •  Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli),
  •  Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli),
  • Pelin Akil Altan ( Bahar),
  • Engin Benli (Yaman),
  • Sabiye Tozan (Hayriye Çakırbeyli) gibi ünlü oyuncular dizide yerini alıyor.

Yeni bölüm fragmanı hem ATV ekranlarının ana sitesinde yer alırken hem de youtube içerisinde izlenme imkanlarını sunuyor.

13 ekim Salı akşamı saat 20.00’da ekranlara gelecek EDYO yeni bölümü büyük bir merak ile bekleniyor.

Yeni bölümünde neler olacak?

Alpaslan’ın Celal Sincanlı’yı öldürmesinden ötürü masada gergin anlam başlar. Bahar intikam ateşi ile yanarken; Hızır Reis’in peşine düşecektir. Hızır kendisine haince hazırlanan ölüm planından haberdar değildir ve yine yardımına her ne kadar olmadık işler açsa bile yeğeni Alpaslan koşar.

Daha masada bir oylama meydana gelmeden Alpaslan’ın genel olarak başı boş bir şekilde eylemlerinin yanı sıra, dünürleri Façalı ailesi ile de aralarını açmayı başarır. Façalı bu anlarda masada tam kırk senelik arkadaşı olan Celal’in infazını gerçekleştirmiş olan Alpaslan için masada olan kurallar gereği bir ceza alınması istenir.

İlyas Çakırbeyli ise bu süreçlerde aile reisi olduğunu ilan etmiştir. İlyas da bu anlarda abisi için düzenlenen hain saldırının kısa sürede intikamlarını almak ister. Ömür’ün çocukluk arkadaşı olan Bahar’ın infaz anlarını ise Yavuz’un yapması için belirli bir süre tanır.

Sincanlı’nın bir yandan ailesi ile bir yandan da Korkmazlar ile uğraşmaya devam eden Çakırbeyliler; adeta iki cephe içerisine de oldukça çetin savaşlarına devam eder. Yaman Korkmaz’ın Şahin ağanın da yanına gelmesi ile beraber adeta alenen masa üzerinde tehdit oluşturması – kendisi hariç en ufak birinin dahi gayrimeşru işlerde yer almasına müsaade etmemeleri ile yeni bir hesaplaşma için adeta fitili ateşleyen kişi olur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.