1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi İçin Şok Ayrılık Kararı! O İsim Diziden Ayrılıyor…
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi İçin Şok Ayrılık Kararı! O İsim Diziden Ayrılıyor…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi İçin Şok Ayrılık Kararı! O İsim Diziden Ayrılıyor…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için şok bir ayrılık kararı alındı. Yayına girdiği ilk andan beri adeta reyting rekortmeni olarak dikkatleri çeken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu Salı ayrılık ile herkesi hüzne boğacak.

A+A-

Veda edecek olan kişinin bir de başrolde yer alan isim olması adeta herkes üzerinde şok etkisi yarattı. Herkes ona yeni bölümde Kurtlar Vadisi dizisindeki yeni Polat Alemdar derken o yıldız ismin şok ayrılık kararı alması adeta bu haftaEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ayrılık rüzgarı esmesine neden olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde deprem…

Bu hafta ekranlara gelecek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bölümünde tüm sevenleri kim ölecek ya da kim veda edecek sorusuna uygun bir yanıt arıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kaçıran Ceylan gitmek üzere olan İlyas Çakırbeyli ve ölüme adeta yürümeye devam eden Alpaslan Çakırbeyli arasında şok gelişmeler meydana gelecek.

Ceylan ölmesi ve kurtulacak…

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde her ne kadar Ceylan öldü mü diye merak edilse bile ölmedi. Güzel bir operasyon ardından kurtulacak ve dizide kaldığı yerden devam edecek.

İlyas gidecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas gidecek mi diye bir hayli merak ediliyor olsa bile Hızır’dan izin istemek için gidecek. Fakat Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde meydana gelen veda hem Haşmet Façalı ve Behzat Façalı evine düzenlenen baskın ardından dizide kalacak.

Alpaslan ölüyor…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bu hafta Alpaslan hayatını kayıp edecek. Bu ayrılık adeta tüm dizi hayranlarının derin üzüntü yaşamasına neden olacak. Senaryo gereği ölmesi gereken Alpaslan’ı her ne kadar Hızır Çakırbeyli ve Kimsesi Baba kurtarmak istese bile kurtaramayacaklar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bu hafta ayrılıklar peş peşe gelirken Caner Kurtaran da diziye dahil olacak isimlerden bir tanesi oluyor. Bakalım neler olacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.