1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başrolü diziden ayrılıyor Kurtlar Vadisi dizisi başrole geliyor…
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başrolü diziden ayrılıyor Kurtlar Vadisi dizisi başrole geliyor…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başrolü diziden ayrılıyor Kurtlar Vadisi dizisi başrole geliyor…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için herkesi şaşkına çeviren bir veda haberi geldi. Yayınlanmakta olduğu her bölüm ile reyting rekorları kırmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrole veda edilecek olması tüm dizi sevenlerin derin yasa boğulmasına neden oldu.

A+A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için herkesi şaşkına çeviren bir veda haberi geldi. Yayınlanmakta olduğu her bölüm ile reyting rekorları kırmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrole veda edilecek olması tüm dizi sevenlerin derin yasa boğulmasına neden oldu. Her hafta bu kadar reyting rekorları kırmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol karakteri ve en sevilen ismi artık veda ediyor.

Yayın hayatına başladığı ilk bölümden bu yana kadar ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden bir tanesi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reyting rekorları kırmaya devam ederken meydana gelen şok ayrılık kararı herkesi bir anda şaşkına çevirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fenomen dizisinde meydana gelen şok ayrılık kararı ile başrol oyuncusunun diziye veda edecek olduğu belli oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden herkesi derinden sarsan haber…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden Haşmet Façalı ayrılıyor…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin en sevilen karakterlerinden bir tanesi olarak yerini alan Haşmet Façalı şoku herkesi bir anda derinden sarstı. Yayın hayatına girdiği andan beri her hafta reyting rekoru kırmayı başaran ünlü diziden Haşmet Façalı ayrılacak olması tüm hayranlarını üzecek gibi duruyor. ATV ekranlarının en sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılma kararı alan Turgut Tunçalp, Haşmet Façalı karakteri ile diziye veda ediyor haberleri geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi setinden gelen haberlere bakılacak olduğu zaman başrol oyuncusu diziye veda ediyor. Fakat Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden gelen sürpriz açıklamalar sadece bunun ile de sınırlı kalmıyor.

Kurtlar Vadisi’ne transfer olacak…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sürpriz bir transfer haberi gelmesi herkesi şok etti. Başrol olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan Turgut Tunçalp, Kurtlar Vadisi dizisine transfer olacak. Bir yandan da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine transfer olacak isim Hakan Boyav olacak. Sezon finali sırasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil olacak ve düşman karakter olarak yer alacak olduğu da gelen söylentiler arasında.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Pelin Akil gibi birçok güçlü ismin başrollerinde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sezon finali haberi ile ekranlarda yerini aldı. Yeni sezon da devam etmek için onay alan dizilerden bir tanesi olduğunun belirlenmesi ile altıncı sezon da hız kesmeden sevenleri ile buluşacak olduğunun bilgileri geldi. Dizi kadrosunda yer alacak birçok güçlü isim ile önümüzdeki sezon içerisinde de yine bambaşka bir halde sevenleri ile buluşacak.

Peker konuşur, ama boş konuşur sözleri ile gündemde yerini alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm içerisinde Sedat Peker yerini alacak mı soru işaretlerini beraberinde getirdi. Ekranlara gelecek yeni bölümü ile yine tüm sevenleri ATV ekranlarına kilitleyecek olduğunu belli ediyor. Sedat Peker, Oktay Kaynarca son sahnelerin atılmış olduğunu dile getirmiş ve Peker dolu konuşur lafının da son bölümde söylenmeyecek olduğu aktarılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.