1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erol Bulut: “Takımımızı ateşleyen benim soyunma odası konuşmamdı…”
Erol Bulut: “Takımımızı ateşleyen benim soyunma odası konuşmamdı…”

Erol Bulut: “Takımımızı ateşleyen benim soyunma odası konuşmamdı…”

Spor Toto Süper Lig’in 6. Hafta mücadelesinde Trabzonspor’u evinde ağırlayan Fenerbahçe’nin Teknik Sorumlusu Erol Bulut, 3-1 galip geldikleri karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

A+A-

İşte dev derbi sonrası Fenerbahçe cephesinden Erol Bulut’un açıklamalarından satır başları…

“Soyunma odamızda oyuncularımla bir konuşma yaptım”

“Karşılaşmaya oldukça iyi başladık. Baskılı bir oyunla da rakibimizi bunalttık ama Sosa ve Lemos’un hatası takımımızın gol yemesine neden oldu. 1-0 geriye düşmek takımı derinden etkiledi, dağıldık.

 Maçın ikinci yarısına Sosa’yı alıp onun yerine Cisse’yle başladık. Atak bir futbol oynamak istedik. Rakibimize karşı üstünlük kurmak, baskı yapmak istedik. Bu hamlelerimiz takımı havaya soktu. Ayrıca ilk yarının sonunda soyunma odasında oyuncularımla bir konuşma yaptık. Takımı asıl ateşleyenin bu konuşma olduğunu düşünüyorum.”

“1’i attık, 2’yi de istedik ve attık. Sonra 3’ü istedik. O gol de geldi”

1'i attık, 2'yi de istedik ve attık. Sonra 3’ü istedik. O gol de geldi. 4. golü de az kalsın atıyorduk. Çünkü atak futbol oynamak bunu gerektirir. Trabzonspor büyük bir takım. Onları 1-0 geriden dönüp yenmek oldukça zor. Ancak oyuncularım bu zorluğun üstesinden geldiler.

Onları tebrik ediyorum. Fenerbahçe her karşılaşmaya galibiyet için çıkar. Umarız sezon sonunu namağlup bir şekilde getiririz. Çünkü bütün arzumuz, bütün konsantrasyonumuz sadece galip gelmek üzerine. Ara sıra bitiricilik konusunda hatalar yapıyoruz. Hatalar hep olacaktır ama biz bu hataları minimize etmek için çabalıyoruz. Ve bunu da başaracağımızdan eminim.

“Galibiyeti birbirimize kenetlenerek getirdik”

“İlk yarının başlarında baskılı oynamamıza rağmen daha sonra kontrolü Trabzonspor’a kaptırdık. İstediğimiz oranda baskı kuramadık. Bizi geriye düşüren golü yedikten sonra bir 15-20 dakika kadar sahadan neredeyse silindik. Hiçbir varlık gösteremedik. Ancak ikinci yarı bambaşka bir Fenerbahçe olmasını istedik.

Soyunma odasındaki konuşmalarımız bunu başarmak içindi. Yakaladığımız takım ruhuyla birbirimize kenetlendik. Bu sayede rakibimizle beraberliği yakaladık, sonra da baskıyı devam ettirerek öne geçtik. Dileğimiz her maçta bu ruhu yakalayabilmek. Galibiyeti bize getiren birbirimize kenetlenmemizdi.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.