1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Erken Emekli Olmak İsteyen Vatandaşlara Müjde! Şartları Hemen Gerçekleştiren Kişiler Faydalanabiliyor
Erken Emekli Olmak İsteyen Vatandaşlara Müjde! Şartları Hemen Gerçekleştiren Kişiler Faydalanabiliyor

Erken Emekli Olmak İsteyen Vatandaşlara Müjde! Şartları Hemen Gerçekleştiren Kişiler Faydalanabiliyor

Geçtiğimiz zamanlarda çıkan emeklilik yasası ile birlikte milyonlarca vatandaş EYT mağduru olmuştu. Emeklilikte hazırlanan yaş zorunluluğu sonrasında vatandaşlar çıkacak müjdeli haberi bekliyor. Son zamanlarda sürekli olarak gündeme gelen emekliler ile ilgili gelişme sonunda yavaş yavaş gündeme doğru veriliyor. Emekli olmak isteyen vatandaşlara bekledikleri müjde geliyor..

A+A-

Yakın süreçte prim borçları sebebiyle vatandaşların çoğu emeklilik hayallerinden uzaklaştırılmıştı. Yeni gelen af ve yapılandırma süreci ile birlikte artık vatandaşlar iki ay içerisinde yapılandırma süreçlerinden olumlu bir şekilde faydalanacak. Vatandaşlar prim borçlarını yapılandırabilecek ve sonrasında emeklilik için önleri açılmış olacak.

İKİ AY İÇERİSİNDE MÜRAACAT YAPAN HERKES FAYDALANABİLİYOR

Emekli olmak isteyen vatandaşlar kısa bir süre içerisinde başvurması sonrasında bu avantajdan faydalanabilecek. 30 Nisan 2021 zamanına kadar süre tanınırken vatandaşlar tarafından gerçekleşecek olan yoğun ilgi ile birlikte bu sürecin iki ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Yüz binlerce vatandaşın bu süreçten faydalanabileceği açıklanırken, birçok kişinin de bu haber ile birlikte yüzleri güleceğe benziyor. Esnaf ve çiftçiler de bu süreçte prim borçlarını yapılandırmadan faydalanabilecek.

Bağ Kur ve GSS prim borçlarını kapsayan bu kararname ile birlikte birçok vatandaş bu yapılandırmadan faydalanabilecek. Vatandaşlar bu süreçlerini tamamlaması ile birlikte önlerinde pek bir engel kalmayacak ve emeklilik hayallerine sonunda kavuşabilecek.

Yapılandırmaya çok sevinen esnaf, çiftçi ve vatandaşlarımız bu sayede istihdam sahibi olacak.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.