1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Engin Akyürek’in yeni dizisi Kaçış’ın setinde zor anlar! Çekimler durduruldu Dizi ekibinin zor anları?
Engin Akyürek’in yeni dizisi Kaçış’ın setinde zor anlar! Çekimler durduruldu Dizi ekibinin zor anları?

Engin Akyürek’in yeni dizisi Kaçış’ın setinde zor anlar! Çekimler durduruldu Dizi ekibinin zor anları?

Ekranların en karizmatik en yakışıklı oyuncularından Engin Akyürek’in başrolünde oynadığı Kaçış dizisinin çekimleri Gaziantep’te devam ediyor. Ancak Gaziantep’teki ağır kar yağışı dizinin setinde herkese çok zor anlar yaşattı. Kaçış ne zaman başlayacak konusu ne?

A+A-

Ekranların en karizmatik oyuncularından Engin Akyürek’in başrolünde yer almış olduğu Kaçış dizisinin çekimleri Gaziantep’te devam ediyor. Ancak Gaziantep’teki ağır kar yağışı dizinin setinde herkese zor anlamış olur yaşattı.

Ağustos ayında Türkiye’de yayınına başlamış olacak olan internasyonal dijital gösterim platformu Disney Plus için çekilen Kaçış dizisinin başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu yer ediniyor. Dizinin çekimleri halen Gaziantep’te gerçekleştiriliyor.

Dizinin çekimlerine bir müddet ilkin başlandı. Ancak dün akşam Gaziantep’te yaşanmış olan yoğun kar yağışı Kaçış dizisi kadrosunun zor anlar yaşamasına niçin oldu. Ağır kar yağışı sebebiyle dün yapılacak olan çekimler iptal edilirken ekip güçlükle otele geri dönebildi. Kaçış dizisinin seti bu şekilde görüntülendi.

aeeeeeo.jpeg

Disney Plus’un ilk Türk yapımı dizisi olma özelliği taşıyan Kaçış’ın hikayesi de Engin Akyürek’e ilişkin. Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini yaptığı Kaçış dizisinde Adem Yılmaz ile Sezgin Uzun Bekiroğlu çifti de birlikte yer alarak kendi kariyerleri adına bir prensip imza atacak.

Senaryosu Ali Doğançay tarafından kaleme alınan Kaçış dizisinde harp muhabiri olan iki karakterin yaşadıkları anlatılıyor. Dizinin çekimlerine birkaç hafta ilkin Gaziantep’te başlandı. Kaçış dizisi için Gaziantep’de bir cenk bölgesi atmosferi yaratıldı.

Aksiyon sahneleriyle dolu olacağı belirtilen dizi sekiz bölümden oluşacak. 03 Medya ve Same Film’in Disney Plus için çekeceği dizide Akyürek ile Helvacıoğlu, Mehmet ve Zeynep isimli savaş muhabirlerini canlandıracak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.