1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. En Çok İndirilen Telefon Oyunları - En Çok İndirilen Oyunlar
En Çok İndirilen Telefon Oyunları - En Çok İndirilen Oyunlar

En Çok İndirilen Telefon Oyunları - En Çok İndirilen Oyunlar

Akıllı telefon teknolojisinin gelişmesiyle birlikte telefon oyunları, birçok insanın ilgi gösterdiği konulardan bir tanesidir. İş, okul stresinden veya günlük hayattaki stresten kurtulup eğlenmek isteyen insanların tercih ettiği telefon oyunları, çok çeşitlidir.

A+A-

Gelişen teknoloji ile  istenilen türde milyonlarca oyuna ulaşma şansı yakalayan birçok insan, kaliteli oyunlara ulaşmak istemektedir. Bazı telefon oyunları ücretli olurken bazıları ücretsiz olup kullanıcılarına çevrim dışı oynama seçeneği de sunmaktadır. Bu yazımız da biz de sizin için, en çok indirilen telefon oyunlarından bazılarını derledik.

  1. PUBG Mobile, stratejinin ön planda olduğu bir oyun ve çok fazla kişiye hitap etmektedir. Bir adaya bırakılan 100 oyuncu arasından birinci olmanın temel amaç olduğu oyunda kişiler, çeşitli stratejiler yapmak durumundadır. Bilgisayar ve mobil versiyonu olan oyunda kişiler, rakiplerini öldürerek hayatta kalmaktadır.
  2. Subway Surfers, macera tutkunlarına hitap eden ve sevimli atmosferiyle bağımlılık yaratan oyunlardan bir tanesidir. Çeşitli karakterler arasından istediğini seçen oyuncu, bekçi ve onun köpeğinden kaçmak durumundadır. Oyunda, karakteri zorlayacak bazı engeller de mevcut. Amaç, bekçiye yakalanmadan ve engellere takılmadan verilen görevleri de tamamlayarak koşmaktır.
  3. Temple Run, yine macera seven kitleye hitap eden eğlenceli bir oyundur. Bu oyunda da seçtiğiniz bir karakterle birlikte kaçmanız gerekmektedir. Sizi yavaşlatmaya çalışan engelleri uygun şekilde geçip oyunun hızına kendinizi alıştırmak durumundasınız.
  4. Clash of Clans, asker yetiştirmeye çalıştığınız bir savaş oyunudur. Çevrim içi şekilde oynanmaktadır ve yetiştirilen askerlerle birlikte başka oyunculara karşı savaşırsınız. Savunma yapmanız ve kalelerinizi çeşitli yerlere kurmanız gerekmektedir. Clash of Clans, savaş oyunu sevenlerin en çok indirdiği oyunlardan bir tanesidir.
  5. Candy Crash Saga, çok sevilen ve indirilen oyunlardan bir tanesidir. İsmi gibi oynaması da zevkli olan bu oyunda amaç, aynı renk ve şekildeki nesneleri yan yana veya üst üste getirip patlatmaktır. Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da çeşitli stratejiler bulunmaktadır.
  6. Fruit Ninja, havaya atılmış olan çeşitli meyveleri kesmeye çalıştığınız bir oyundur. Meyveleri keserken ara sıra gönderilen bombaları da keserseniz eğer, bomba patlar ve oyun biter. Tek kişi oynanabildiği gibi iki kişinin de oynamasına izin veren oyun, klasikler arasında yerini almaktadır.
  7. Gardenscapes-New Acres, bir eşleştirme oyunu olarak karşınıza çıkmaktadır. 3 tane meyve, çiçek, sebze tarzındaki ürünleri eşleştirmenizin asıl amaç olduğu oyun, oyuncuların keyifli vakitler geçirmesini sağlamaktadır. Eşleştirmeler yaparken bir yandan da kendi bahçenizi kurgulamanız gerekmektedir.
  8. Save the Girl, 106 bölümden oluşan oyun, kaçırılan oyun karakterinin kurtarılmasını amaçlamaktadır. Oyunun ana karakteri olan kız, oyunun başlangıcında bir odaya hapsedilmiş ve elleri bağlı durumda bulunmaktadır. Oynaması keyifli oyunlardan bir tanesi olarak oyuncuların ilgisini çekmektedir.
  9. My Talking Tom, özellikle çocukların severek oynadığı bir oyun olma özelliğindedir. Bu oyunda ana karakter olan kediyi yani Tom’u, istediğiniz şekilde konuşturabiliyor hatta sesinizi taklit etmesini de sağlayabiliyorsunuz. Bu yüzden özellikle çocukların elinden düşmeyen bir oyundur.
  10. Free Fire, bir savaş oyunu olup çeşitli stratejilerin işin içine girmesini gerektirmektedir. PUBG gibi bu oyunda da oyuncular bir adaya bırakılırlar ve hayatta kalmaya çalışırlar. Hayatta kalmak için de diğer oyuncuları öldürme zorunluluğu vardır. Free Fire oyununda da güvenli alan bulunmakta ve bu güvenli alanın dışına çıkılmaması gerekiyor çünkü bu alanın dışına çıkan oyuncular ölmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.