1. HABERLER

  2. SPOR

  3. En büyük destekçisiydi Alişan'dan Başkan Ali Koç'a çağrı: İstifa edin artık bitirdin bizi!
En büyük destekçisiydi Alişan'dan Başkan Ali Koç'a çağrı: İstifa edin artık bitirdin bizi!

En büyük destekçisiydi Alişan'dan Başkan Ali Koç'a çağrı: İstifa edin artık bitirdin bizi!

Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Alişan, takımın kötü gidişatıyla ilgili "Biz seni Fenerbahçe'yi uçuracaksın diye destekledik. Yeni bir vizyon getireceksin ve şampiyon yapacaksın diye destekledik. Sen 4 yılda bırak vizyonu bitirdin bizi bitirdin. İstifa edin artık" dedi.

A+A-

Şarkıcı Alişan, evvelki gün Etiler'de yeğeniyle birlikte alışveriş turu esnasında objektiflere yansıdı. Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta olacağını belirten Alişan, yeni televizyon programı ile ilgili olarak, "İlk kez tek başıma bir program sunuyorum. Zor oluyor ama üstesinden geliyorum çok şükür" dedi.

"ARTIK GİDENİN BAŞKASI OLMASI LAZIM"

İki dostu Demet Akalın ile Lerzan Mutlu'nun polemiğe girmesi de Alişan'a soruldu. Alişan, "Beni bu tip konulara sokmayın" diyerek kaçamak cevap verdi. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Alişan, takımının gidişatının sorulması üzerine, "Malum teknik direktörümüz istifa etti ama yetmez! Artık gidenin başkası olması lazım!" diyerek Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a gönderme yaptı.

awqwww.jpg

"BİTİRDİN BİZİ ALİ KOÇ!"

Sözlerini sürdüren Alişan, "Biz seni Fenerbahçe'yi uçuracaksın diye destekledik. Yeni bir vizyon getireceksin ve şampiyon yapacaksın diye destekledik. Sen 4 yılda bırak vizyonu bitirdin bizi bitirdin. İstifa edin artık!" dedi.

"REZİLSİNİZ!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18. Haftasında uzun süre 9 kişi mücadele eden Fatih Karagümrük'ü yenememişti. Buna da değinen Alişan, "9 kişilik takımı yenemeyerek yeni bir rekora daha imza attık. Rezilsiniz! Taraftar sizi istemiyor, lütfen gereğini yapın" sözleriyle isyan etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.