1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emekliye Müjde! O Bankadan 1250 TL Promosyon
Emekliye Müjde! O Bankadan 1250 TL Promosyon

Emekliye Müjde! O Bankadan 1250 TL Promosyon

Emekliler 3 yıl boyunca bankalara emekli maaşlarını o bankaan alma sözünü vermeleri durumunda bankalar emeklilere ek 1250 lira promosyon veriyo

A+A-

Peki bankadan 1250 lira promosyon almak için ne yapmak gerekiyor? Bankalar emeklilere kaç lira promosyon veriyor? Detayları haberimizi okuyarak öğrenebilirsiniz..

Emekli vatandaşlarımıza promosyon müjdesi! Bankalar bu yıl emekli vatandaşların yüzünü güldürecek, kesenin ağzını açtılar. Bankalar 2020 yınında ne kadar emekliye promosyon verecek? Bankalar hergün yeni bir fiyat belirlerken son fiyatı QNB Finansbank yaptı.

Emekli Maaşına Nasıl Promosyon Alabiliriz?
Seçtiğiniz bankaya, bizat kendiniz dilekçenizi vererek müracat etmelisiniz. Banka 3 yıllık sözleşme yaptığı emekliye bir kereye mahsus  promosyon veriyor.   

Bankaların 2020 Emekli Promosyon Teklifleri Ne Kadar?
Son olarak QNB Finansbank 3 yıl maaşı bankadan alma sözü veren emekliye bin 250 liraz promosyon vereceğini açıkladı.  QNB Finansbank, yurt dışı ve yurt içindeki emekli müşterisine maaşını ATM'den alma imkanı sunuyor. Eğer emekli vatandaş kredi kartı talep ederse, 15 TL indirim yapıyor. İnternet bankacılığı, kullanmayı isteyen emeklilere özel EFT ve havale ücretsiz yapma hakkı veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler