1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emekliye Müjde 600 TL! İşte Detaylar
Emekliye Müjde 600 TL! İşte Detaylar

Emekliye Müjde 600 TL! İşte Detaylar

Zamlı maaşlarını almaya başlayan emeklilere, bir iyi haber de promosyon ödemelerinde geldi. Bankalar daha fazla emekli müşteri kazanmak için promosyonda yarışıyor.

A+A-

Milyonlarca emekliye büyük müjde. Emekliler 600 TL yakın promosyon alıyor. Peki hangi banka emeklilere ne kadar promosyon veriyor. İşte Bankalardan son Emekli maaşı ücretleri. Bankalar emekliler için adeta sıraya girdi. 600 liraya kadar promosyon veren bankalar hangisi?

Emekli, dul ve yetimlere maaşa göre en az 300, 375, 450 lira promosyon ödenirken; bazı özel bankalar kampanyalarla tutarı artırıyor.

Birçok bankada promosyon tutarı 600-700 liraya çıkıyor. Bankalar emeklilere promosyonun yanında çeşitli avantajlar da sunarken, bazıları emekli müşteri getirenlere 100- 125 lira veriyor.azqb.jpg

Mart 2017'de başlayan promosyonda yeni anlaşma dönemi için geri sayım başladı. Bankalar promosyon kampanyalarını sürdürürken, taban promosyonda da artış bekleniyor. Kamu bankalarınca verilen promosyonun Mart'ta 500-600 lira seviyesine çıkması bekleniyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum