1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emekliye Hükümet'ten Öyle Bir Haber geldi ki! Mutluluktan havaya uçacaksınız Tam 3.000 TL İşte Ayrıntılar...
Emekliye Hükümet'ten Öyle Bir Haber geldi ki! Mutluluktan havaya uçacaksınız Tam 3.000 TL İşte Ayrıntılar...

Emekliye Hükümet'ten Öyle Bir Haber geldi ki! Mutluluktan havaya uçacaksınız Tam 3.000 TL İşte Ayrıntılar...

Emekli maaşı almış olduğunuz banka üstünden yapacağınız bu işlemler ile beraber dilerseniz banka şubelerinden dilerseniz de banka şubelerine gitmeden mobil uygulama üstünden arzu ettiğiniz zaman 3000 TL ve üstünde müracaat yapabileceksiniz. Emekli Olan Kişilere Müjde Hükümetten Geldi. 3000 TL Üzerinde İhtiyacınıza Göre Nakit Yatıyor. Emekliye son dakika kampanya geldi. İşte detaylar...

A+A-

Emekli maaşı almış olduğunuz banka üstünden yapacağınız bu işlemler ile beraber dilerseniz banka şubelerinden dilerseniz de banka şubelerine gitmeden mobil uygulama üstünden arzu ettiğiniz zaman 3000 TL ve üstünde müracaat yapabileceksiniz. Emekli Olan Kişilere Müjde Hükümetten Geldi. 3000 TL Üzerinde İhtiyacınıza Göre Nakit Yatıyor. Emekliye son dakika kampanya geldi. İşte detaylar...

Emekli Olan Kişilere Müjde Hükümetten Geldi. 3000 TL Üzerinde İhtiyacınıza Göre Nakit Yatıyor.

Emekli olan kişilere müjdeli Haber geldi. 3000 TL ve üzerinde ihtiyacı olan emeklilere bankalar bundan sonra istedikleri zaman Ödeme yapacak. Emekli maaşı almış olduğunuz banka üzerinden yapacağınız bu işlemler ile birlikte isterseniz banka şubelerinden isterseniz de banka şubelerine gitmeden mobil uygulama üzerinden istediğiniz zaman 3000 TL ve üzerinde başvuru yapabileceksiniz.

3000 TL'ye kadar emekli olan kişilere verilecek olan artı para, emekli maaşı alan kişilerin kendi hesapları üzerinden kendi maaş hesaplarına aktarılacaktır. 3000 TL ve üzerinde ihtiyacınıza göre verilecek olan bu kampanyalara katılmak isteyen emekliler kendi maaş almadıkları banka şubelerinden başvuru yaparlarsa Kredi notuna bakılarak onay verilecektir.

İş bankası'ndan emekli olan kişilere 3000 TL ödeme...

İş Bankası emekli olan kişilere 3000 TL'ye kadar ödemeyi kendi bankası'nın mobil uygulaması olan İşCep uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat yaptırmaktadır. İş Bankası mobil uygulama üzerinden 3000 tl ye kadar işlem yapmak istiyorsanız bu bankadan emekli maaşı almanız gerekiyor. 3000 TL başvuru için kredili mevduat hesabına başvuru yapabilir ve artı para olarak hesabınıza aktarabilirsiniz. İş Bankası emekli olan kişilere Kredi notuna bakarak onay vermektedir.

Ziraat Bankası emekli hesabınıza 3000 TL yatıracak...

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı hesabınıza 3000 TL'ye kadar nakit imkanı sağlanıyor. Ziraat Bankası ülkemizdeki kamu bankalarından olmasından ötürü emekli maaş müşterilerinin en çok tercih ettiği ve güvenliği bankaların başında gelmektedir.

Ziraat Bankası Bu sebepten ötürü emekli olan kişilere sürekli güncel kampanyalar yaparak acil nakit ihtiyaçlarında para bulmalarına vesile olmaktadır.

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan kişiler 200 bin TL'ye kadar gelir belgesiz kredi kullanırken ayrıca 750 TL emekli promosyonu ve 3.000 TL üzerinde de artı para nakit avans limiti alabilmektedir. Ziraat bankası'nın mobil uygulamasına girerek başvurunuzu yapabilir onaylanan tutarı hemen hesabınızda görebilirsiniz.

Ziraat Bankası gibi Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan emekliler hem kredi başvuru hem de 3.000 TL üzerinde nakit avans başvurusunda bulunabiliyorlar. Emekli maaşını hangi bankadan alıyorsanız o bankanın mobil uygulamasına girerek başvuru yapabilir ve 3.000 TL üzerinde artı para kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.