1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emekliye Büyük müjde 1300 TL Ödeme! Hemen Başvuru Yapan Emeklilere Anında Ödenecek..!
Emekliye Büyük müjde 1300 TL Ödeme! Hemen Başvuru Yapan Emeklilere Anında Ödenecek..!

Emekliye Büyük müjde 1300 TL Ödeme! Hemen Başvuru Yapan Emeklilere Anında Ödenecek..!

QNB Finansbank, emekli maaşını 3 yıllık sözleşme ile kendisinden alacak olan tüm vatandaşlara Bin 300 TL nakit para verecek! Tüm şartlar ve diğer detaylar banka tarafından açıklanırken, emekliler ek gelir müjdesine yoğun ilgi gösteriyor.

A+A-

Finansbank, emekli maaşını 3 yıllık sözleşme ile kendisinden alacak olan tüm vatandaşlara Bin 300 TL nakit para verecek! Tüm şartlar ve diğer detaylar banka tarafından açıklanırken, emekliler ek gelir müjdesine yoğun ilgi gösteriyor.

Finansbank’ın yapmış olduğu açıklamaya göre, vatandaşlar telefonlarından kolaylıkla dijital onay vererek şubeye bile gitmeden maaşlarını QNB Finansbank’a taşıyabilecek.

Emeklilere Müjde!

Maaşını QNB Finansbank’tan alma sözü veren kişiler; belirli periyodlar ile bankadan nakit olarak promosyon tutarlarını çekebilecekler. Üstelik sözleşme sonunda, emekli maaşlarına aldıkları zam ile beraber promosyon tutarları da her yıl düzenli olarak artış gösterecek.

Bankaya gitmeden maaş hesapları ise; QNB Finansbank uygulaması, çağrı merkezi ve e-Devlet üzerinden değiştirilebilecek.

Tamamen Ücretsiz!

QNB Finansbank müşterisi olan kişiler; Türkiye’deki bankalarda öncelikli hizmet alabilecekler. Buna ek olarak, tüm bankalardan 2 kere ücretsiz para çekebilecekler. Bunun yanı sıra, EFT ve havale işlemleri de tamamen ücretsiz olacak.

Maaşını taşıyan kişiler, 3 yıllık sözleşme ile maaş oranlarına göre nakit promosyon alabilecekler. Üstelik bu promosyonlar, 1.300 TL’ye kadar ulaşabilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.