1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Emeklilerin Yüzünü Güldüren Haber: Ziraat Bankası'ndan Uygun Faizle Kredi İmkanı! Yüzde 0.89 Faizle Kredi İmkanı1
Emeklilerin Yüzünü Güldüren Haber: Ziraat Bankası'ndan Uygun Faizle Kredi İmkanı! Yüzde 0.89 Faizle Kredi İmkanı1

Emeklilerin Yüzünü Güldüren Haber: Ziraat Bankası'ndan Uygun Faizle Kredi İmkanı! Yüzde 0.89 Faizle Kredi İmkanı1

Ziraat Bankası, emeklilere özel olarak yüzde 0.89 faiz oranıyla kredi başvurusu imkanı sunmaktadır. Kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden almaları gerekmektedir. Eğer mevcut bankaları başka bir bankaysa, maaşlarını Ziraat Bankası'na taşıdıktan sonra emekli kredisi kullanma fırsatına sahip olabilirler.

A+A-

Ziraat Bankası, emeklilere özel olarak yüzde 0.89 faiz oranıyla kredi başvurusu imkanı sunmaktadır. Kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden almaları gerekmektedir. Eğer mevcut bankaları başka bir bankaysa, maaşlarını Ziraat Bankası'na taşıdıktan sonra emekli kredisi kullanma fırsatına sahip olabilirler. Banka, müşterilerine aynı gün içinde 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır.

Emekli kredisi başvurusu yaptığınızda, Ziraat Bankası yüzde 0.89 faiz oranıyla ve 36 ay vadeye kadar değerlendirme yaparak size kredi imkanı sağlayacaktır. Emekli kredisi için başvurunuzu Ziraat Bankası şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, banka emeklilere borç kapatma kredisi imkanı da sunmaktadır. Bu krediyle tüm banka kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarınızı yanı sıra kredi kartı borçlarınızı da kapatabilirsiniz.

Ziraat Bankası, maaşlarını bu bankaya taşıyan ve 3 yıl süreyle taahhüt veren emeklilere ayrıca 1.000 TL'ye kadar emekli promosyonu da vermektedir. Detaylı bilgi ve başvuru için en yakın Ziraat Bankası şubesine gidebilir veya bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ziraat Bankası, emeklilere uygun faiz oranlarıyla ve kolay başvuru imkanıyla kredi hizmeti sunmaktadır. Emekli müşteriler, maaşlarını Ziraat Bankası'ndan almaları durumunda avantajlı kredi seçeneklerinden faydalanabilirler. Bankanın geniş şube ağı ve online başvuru imkanıyla emekliler, ihtiyaçlarına uygun kredi desteğini kolaylıkla alabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.