1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emeklilerin Merakla Beklediği Büyük Müjde Geldi! Tarih ve Oran Belirlendi, Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor…
Emeklilerin Merakla Beklediği Büyük Müjde Geldi! Tarih ve Oran Belirlendi, Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor…

Emeklilerin Merakla Beklediği Büyük Müjde Geldi! Tarih ve Oran Belirlendi, Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor…

Emeklilerin merakla beklediği müjdeli haber geldi. Emeklilere 602 TL ek ödeme müjdesi... E-devlet üzerinden başvuralar gerçekleşebilecek. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde…

A+A-

2020 yılı Mart ayından beri yaşanan zorlu Pandemi süreci, her kesim için maddi zorlukları da beraberinde getirmişti. Bu süreçte en çok etkilenen kesimlerden biri de emekliler oldu. Bu nedenle hayli geçim sıkıntısı çeken milyonlarca emekli vatandaş, ek ödeme haberleri ile büyük bir sevinç yaşadı. Emeklilere verilmesi beklenen bu ek ödemelerin ise 602,87 TL olacağı bildirilmiştir.

Emekli Maaşı Ek Ödemesi En Düşük 119 TL Olacak!

Emeklilere verilmesi planlanan ek ödemeler kabul edilmesi durumda, en düşük olarak 119 TL, en yüksek olarak ise 602,87 TL alınması ön görülüyor. SSK ve Bağkur’dan emekli olan vatandaşların yararlanabileceği bu ek ödemeler, aynı zamanda vatandaşlara asgari geçim indirimi de sunacaktır.

Ek ödemelerde yüzde 4 ile yüzde 5 arası oranlarda artış beklenirken, yüzde 10 a kadar artışların olması da istenmiştir. TÜED tarafından istenen bu yüzde 10’luk artış kabul edilirse, ek ödemeler bu oranlarda olacaktır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazan TÜED, bu konuyu ve aynı zamanda Pandemi sürecinde yapılan uygulamalardan olan memnuniyetlerini dile getirip, bu süreçte elde edilen başarılar için ne kadar teşekkür edilse az olacağını ifade etti.

TÜED, Heyecanlı Bekleyişe Neden Oldu!

TÜED’in yapmış olduğu açıklamaların ardından, vatandaşları heyecanlı bir bekleyiş sardı. 602 TL ek ödeme alındığı takdirde; vatandaşların ekonomik sorunlarının çözüleceği ve daha rahat bir döneme geçiş yapmaları bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.