1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emeklilerin gözü kulağı bu karardaydı! Promosyon ve ikramiye tutarları belli oldu!
Emeklilerin gözü kulağı bu karardaydı! Promosyon ve ikramiye tutarları belli oldu!

Emeklilerin gözü kulağı bu karardaydı! Promosyon ve ikramiye tutarları belli oldu!

Emekli maaşları üzerinde son dakika haberleri son hızı ile gelmeye devam ediyor. Bir yandan da milyonlarca emekli için maaşlarında ocak zammı ne olacak merak ile beklenen durumlar arasında. Bir yandan yeni emekli olan vatandaşlar adına en az 1500 TL maaş ile beraber, yıllık 2 bin TL değerinde ikramiye yanı sıra en düşük olan 625 - 750 TL promosyon haklarını elde ediyor.

A+A-

İstenen kampanyalar üzerinde yer alan promosyonlar ile beraber 2550 TL'ye varan maaşlar ön plana çıkıyor. İşte emekli maaşları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Son yıllar içerisinde emekli vatandaşlar için emekli maaşlarının kazançlarının artması pek çok adımlar atılması da düzene geldi. Taban maaşının daha öncesinde bin, ardından da 1500 TL ye artış göstermiş olması, bayram ikramiye ve promosyonları adına ön planda yer alan adımlardan bir tanesi. Emekliler için gelecek ek ödemeler de dahil olmak üzere aylık 1500 TL'den daha az ödeme yapılma durumu söz konusu bile değil. Yılda iki kere yapılacak olan bayram ikramiyeleri ile beraber 3 yılda bir kere olmak üzere de bayram promosyonları sunulmaya devam ediliyor.

Emekli aylığı alan vatandaşlar için en az 1500 TL'ye varan gelirlere elde ediliyor. Maaş bağlanması ile beraber bağlanmaması durumlarında taahhüt verip promosyon alma hakları yer alınıyor. Bir yandan da emekli tarihleri izlendiği anlarda verilecek olan bayram ikramiye haklarından yararlanma fırsatları elde edilecek. Bu imkanlar sayesinde mevcut emekliler için yeni emekli ile faydalanma fırsatları sunuluyor.

İlk ödeme yeni yıl içinde olacak

Maaşları 1500 ve 2500 TL arasında olan vatandaşlar için en az 625 TL, 2500 TL üzerinde olan vatandaşlar için de en az 750 TL promosyon imkanları yer alacak. Seçilecek olan bankalara göre promosyon tutarları ile beraber 2550 TL'ye kadar çıkma hakları yer alıyor. Yeni emekli olacak vatandaşlar için de 2 bin TL ikramiye fırsatları vatandaşlar için yer alacak. Fakat bu yılın ikramiye ödemeleri de maalesef ki geride kaldı.

Banka seçimlerine dikkat edilmeli

Emeklilik başvurusu yapılacağı anlarda maaşların bağlanmasının ardından banka seçimleri de bir hayli önemli olacak. Maaşlar vatandaşa bağlanır bağlanmaz taahhüt verilmesinin ardından promosyon alma adımları elde edilecek. Bankalarda ek ürün kullanımları ya da bazı şartlar sunuluyorsa bunlara dikkat etmek gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.