1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emeklilerin gelirini arttırmak için müjde geldi: 10 bin TL ödeme yapılıyor! Başvuran herkes alabiliyor...
Emeklilerin gelirini arttırmak için müjde geldi: 10 bin TL ödeme yapılıyor! Başvuran herkes alabiliyor...

Emeklilerin gelirini arttırmak için müjde geldi: 10 bin TL ödeme yapılıyor! Başvuran herkes alabiliyor...

Yapılan zammın ardından gelen fiyat artışları ile maaşları eriyen emeklileri, müşterileri yapmak isteyen bankalar emekli promosyon yarışına girdi.

A+A-

Yapılan zammın ardından gelen fiyat artışları ile maaşları eriyen emeklileri, müşterileri yapmak isteyen bankalar emekli promosyon yarışına girdi. Akbank’ın başlattığı yarışa dahil olan Yapı Kredi, çok kapsamlı bir promosyon kampanyası başlattı. 10 bin TL’ye varan ödeme yapılıyor.

Akbank tarafından başlayan ve diğer bankalar tarafından da sürdürülen emekli promosyon yarışına Yapı Kredi Bankası da katıldı. Yapı Kredi, emekli maaş promosyonu tutarlarını güncelledi. Buna göre emekli maaşı 1.500 TL’ye kadar olanlara 4.850 TL, emekli maaşları 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olanlara 6.000 TL ve emekli maaşları 2.500 TL’den yüksek olanlara 7.250 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Bankadan bu promosyon ödemelerini alabilmek için müşterilerin emekli maaşlarını Yapı Kredi Bankası’na taşımaları ve 3 yıl boyunca da bir başka bankaya geçmeyeceklerine dair taahhüt vermeleri gerekiyor.

ARTI PROMOSYON

Ayrıca emeklilere ek promosyon imkânı da sunuyor. İki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere 100 TL ek nakit promosyon veriliyor. Bunun üzerine Yapı Kredi Bankası kredi kartından yapılacak 500 TL’lik harcama için de müşterilere 150 TL ek nakit promosyonu veriliyor. Bu şekilde 7.250 TL emekli maaş promosyonu alan emeklilerin promosyon tutarları 7.500 TL’ye çıkıyor.

YAKININI GETİRENE NAKİT ÖDÜL

Yapı Kredi Bankası emekli yakınlarını getirenlere de her getirdikleri kişi için 250 TL nakit ödül veriyor. 10 kişiye kadar bu ödemeler yapılıyor. Yani bir emekli müşteri 10 emekli yakınının maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşımaları için referans olursa toplam 2.500 TL nakit ödül alıyor. Böylece maaş promosyonu ile bu nakit ödül toplamında emeklilere karşılıksız 10.000 TL ödeme yapılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.