1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emeklilere Son Dakika Müjdesi Geldi! En Düşük Ödeme 3000 TL Olacak
Emeklilere Son Dakika Müjdesi Geldi! En Düşük Ödeme 3000 TL Olacak

Emeklilere Son Dakika Müjdesi Geldi! En Düşük Ödeme 3000 TL Olacak

Emeklilere son dakika haberi geldi. 3000 TL ve üzeri ek ödemeler gündeme geliyor. Bankalar üzerinden emekli maaşı alan kişilere çeşitli ödeme imkanları veriliyor…

A+A-

Emeklilere son dakika haberi geldi. 3000 TL ve üzeri ek ödemeler gündeme geliyor. Bankalar üzerinden emekli maaşı alan kişilere çeşitli ödeme imkanları veriliyor…

3000 TL ve üzerinde ek ödemeler için kişilerin sadece emekli maaşlarını belirtilen bankalar üzerinde taşıması gerekmektedir. Bankalar bu limiti en düşük olarak 3000 TL olarak kararlaştırdı ve emekli olan bireyler banka şubelerine gitmeden de bu ödemelerini alabilecekler. Birden fazla bankanın başlatmış olduğu bu ödemeler ile birlikte ihtiyaç kredisi kapsamında 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi olarak ödenecek.

3000 TL Emekliye Ödenecek

Emekli olan kişiler bankalardan kredi alsın almasın ek ödemelerden yararlanabilecekler. Bankalar üzerinden 3000 TL almak isteyen emekliler başvuru yapmak için öncelikle bir emekli maaşınızın olması gerekmektedir. Bankalar üzerinden alınan emekli maaşları ile beraber kredi notuna bakılmadan ödemeler yapılabilecek. Hangi bankadan maaş alıyorsanız o bankanın internet bankacılığı üzerinden giriş yaparak 3000 TL ödemelerden yararlanabileceksiniz. Üstelik 3000 TL kredi ve üzerinde için online başvuru yapabilirsiniz.

Kamu Bankaları İçin Emeklilere Müjde

Kamu bankaları arasında olan Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası üzerinden 3000 TL ödeme alabileceksiniz. Bu bankalar üzerinden emekli maaşı alıyorsanız anlık olarak sonuç alabileceksiniz. O bankanın internet bankacılığına girerek bu kredilere başvuru yapabileceksiniz. Kamu bankaları olan kişilerin kredi başvuruları sonrasında anlık olarak sonuç alabileceksiniz. Kredi notunuza göre onaylanacak ve en düşük olarak 3000 TL kredi olacak. Emekli kredilerinde il taksit ödemesi konusunda 3 ay erteleme imkânı olacak ve 36 ay vade ile alabileceksiniz.

Özel Bankalar ve Denizbank 3000 TL Ödeyecek

Emekli maaşınızı özel bankalar üzerinden alıyorsanız ve bu bankalar Denizbank, ING, TEB ve İş Bankası gibi bankalarsa mobil uygulama üzerinden 3000 TL para alabileceksiniz. Bankalar üstelik bu kişilere 3000 TL ve üzerinde kredi imkânı sağlayacaklar. Bankalar üzerinden emekli maaşı alan kişiler hangi bankalar üzerinden emekli maaşı alıyorsa o bankanın kredisine başvuru yapabilecekler. 36 ay vadeli imkanlar ile beraber alabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.