1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Emeklilere özel faizsiz kredi müjdesi! Acil nakit ihtiyacı olanlar hemen çekebilirsiniz…
Emeklilere özel faizsiz kredi müjdesi! Acil nakit ihtiyacı olanlar hemen çekebilirsiniz…

Emeklilere özel faizsiz kredi müjdesi! Acil nakit ihtiyacı olanlar hemen çekebilirsiniz…

Kamu bankaları tarafından da korona virüs salgını sürecinde birçok önemli adım atılırken bu adımlardan bir tanesi de emekliler için faizsiz kredi imkanı oldu. Emekliler için faizsiz kredi imkanı Ziraat Bankası ve Vakıfbank gibi bankalar tarafından tarafından veriliyor. Hem faizsiz hem de yüksek limitli kredi imkanı müjdesi borcu olan pek çok emekli vatandaşı sevindirdi. İşte habere ilişkin diğer

A+A-

Emekli vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına kendilerine özel faizsiz kredi imkanı sunan bankalara kredi başvurusunda bulunabilirler. Kamu bankaları tarafından faizsiz bir şekilde emeklilere kredi imkanı sunuldu. Bu haberler ardından pek çok emekli vatandaş hangi bankaların faizsiz kredi verdiğini araştırmaya koyuldu. Bununla birlikte bankaların kredi şartları ve kimlere verildiği gibi detaylar da araştırılmaya başlandı. İşte emeklilere özel olarak faizsiz kredi imkanı sunan bankalarla ilgili detaylar..

Emekliye faizsiz kredi!

Korona virüs salgınının getirdiği etkilerden de dolayı kamu bankaları tarafından atılan adımlar vatandaşları rahatlatırken bir adım da emekliye faizsiz kredi imkanı oldu. Kamu bankaları tarafından yapılan açıklamalar kapsamında emekli vatandaşlara 3 maaş avansın verileceği ve bununla da kalmayarak istek üzerine 10 maaş avans verileceği duyuruldu. Emekli vatandaşlara verilen bu ücretler ise belirli taksitler ile maaşlarından kesilecek. Bu sayede de kamu bankaları tarafından emekli vatandaşlara faizsiz bir şekilde kredi imkanı tanınacak. Yapılan bu haberler ardından pek çok emekli vatandaş bahsi geçen kredinin ne zaman verileceğini merak ediyor. Bu konuyla ilgili olarak daha önce birkaç kez açıklama yapılmış olsa da net bir açıklama gelmemiş durumda. İşte emeklilere faizsiz kredi verecek olan bankalar ve verecekleri kredi hakkında merak edilen detaylar..

Vakıfbank

Vakıfbank tarafından emekli vatandaşlara faizsiz olarak verilecek kredi tutarının maksimum limiti 10 bin liradır. Bu kredi imkanı emekli vatandaşlar için 60 ay vadeli olacak şekilde planlanmıştır. Aynı zamanda 80 yaş ve üzeri olan emekli vatandaşlar bu kredi imkanından faydalanamayacaklardır.

Şekerbank

Şekerbank tarafından da emekli vatandaşlara verilecek olan faizsiz kredinin limiti 36 bin liradır. Bu kredinin vadesi de yine 60 ay şeklinde belirlendi.

Fıbabanka

Fibabanka tarafından da kredi limiti en çok 3 bin lira ve 18 ay vadeli olacak biçimde belirlenmiştir.

Garanti BBVA

Emekliler için en yüksek limitli kredi imkanını sunan bankalardan bir tanesi de Garanti Bankası olmaktadır. Bu bankada 100.000 liraya kadar kredi imkanı sunulmaktadır.

QNB Finansbank

Finansbank tarafından emeklilere faizsiz kredi imkanı maksimum 70.000 lira limitinde sunulmaktadır. 3 yıllık ödeme ve 3 ay öteleme imkanı da sunulmaktadır.

İş Bankası

Emekliye faizsiz bir şekilde kredi imkanı sunan bir başka banka da İş Bankası’dır. Bu banka da emekliler için 50.000 liraya kadar faizsiz kredi imkanı tanımaktadır. Yine bu bankada da 3 ay erteleme ve 36 aya kadar vade seçenekleri yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.