1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emeklilere Ödeme müjdesi! İnternetten başvuru yapan emeklilere verilecek! 1.500 lira ek ödemenizi ATM’den 5 dakikada alabilirsiniz!
Emeklilere Ödeme müjdesi! İnternetten başvuru yapan emeklilere verilecek! 1.500 lira ek ödemenizi ATM’den 5 dakikada alabilirsiniz!

Emeklilere Ödeme müjdesi! İnternetten başvuru yapan emeklilere verilecek! 1.500 lira ek ödemenizi ATM’den 5 dakikada alabilirsiniz!

Online müracaat yapan emekliye verilmekte! 1.500 lira ek ödemeyi anında ATM’den 5 dakikada çekebilirsiniz! Başvuru koşulları ve ayrıntılar haberimizde…

A+A-

Online müracaat yapan emekliye verilmekte! 1.500 lira ek ödemeyi anında ATM’den 5 dakikada çekebilirsiniz! Başvuru koşulları ve ayrıntılar haberimizde…

Online müracaat yapan emekliye verilmekte! 1.500 lira ek ödemeyi anında ATM’den 5 dakikada çekebilirsiniz! Emeklilere ağustos ayının sonuna kadar verilen promosyon ödemeleri hala devam ediyor ve bankalardan peş peşe açıklamalar geliyor.

Daha önce promosyon almış olsanız bile artık bankalardan promosyon alma şansınız bulunuyor. Üstelikte müracaat yapabilmek için şubeye gitmeye bile gerek yok Yalnızca online müracaat yaparak anında ATM'den paranızı çekebilirsiniz. Peki Emekliye promosyon ücretleri ne kadar? 2021 emekli promosyon tutarı kaç TL? Emekli promosyon koşulları ve ayrıntılar haberimizde…

Emekliye promosyon ücretleri bankalar tarafından geçen her gün arttırmaya devam ediyor. Emeklileri kendisine çekmek isteyen ve bu sebeple de promosyon için kesenin ağzını açan bankalar 1500 TL'ye Varan ek ödeme yapıyor. Üstelik de 2017 senesinde başlayan promosyon ödemelerinde yeni dönem geldi. Yani önceden promosyonu almış emekliler de bu sene promosyon alabilecek. Peki Emekliye promosyon ücretleri 2021 senesinde ne kadar oldu? Emekliye promosyon ödemesi için müracaat koşulları neler? Işte bankaların 2021 yılı emekli promosyon ücretleri ve müracaat şartları...

EMEKLİYE EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR 2021

Emekli müşterileri kendilerine çekmek için yarış haline giren bankalar 2021 promosyon ücretlerine adeta zam üstüne zam yapıyor. Özellikle emeklilerin maaşlarına göre belirlenen promosyon ücretleri aynı kredi faiz oranları gibi değişiklik gösteriyor. Emekli promosyonu alacak olan yurttaşlar ise En yüksek emekli promosyon ücreti veren bankalar hangileri sorusunun yanıtını araştırıyor. Şu anda En yüksek emekli promosyonu veren banka Yapı Kredi olarak bilinmekte. Yapı Kredi de 2500 TL ve üstü emekli maaşı alan bir şahıs maaşını taşıması ve 3 senelik alma taahhüdü vermesi halinde 1750 TL emekli promosyon ücreti alabiliyor. Yapı Kredi dan sonra En yüksek emekli promosyonu veren diğer banka ise TEB oldu. TEB 2500 TL ve üzeri maaş alan bir emekliye 1600 TL emekli promosyon ücreti veriyor.

EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURU KOŞULLARI NEDİR?

Emekli yurttaşların emekli promosyon ücreti alabilmeleri için birtakım koşullara uygun olmaları gerekmektedir. Bankalar şu an için emeklilerin 3 sene boyunca kendilerinde kalma tarihi vermeleri halinde promosyon ödüyor. Bazı bankalar şart olarak yalnızca bunu koyarken bazı bankalar ise Emekli promosyon fiyatı ödemek için fatura ödeme talimatı vermenizi de isteyebiliyor.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli promosyon ücreti almak için maaşınızı bankalara taşımanız gerekmektedir. E-devlet üzerinden maaş taşıma işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilir veya banka şubelerine giderek Gişelerde bu işlemleri yapabilirsiniz. Emekli maaşınızı istediğiniz bankaya taşıdıktan sonra vaat edilen promosyon ücreti ne hemen alabilirsiniz.

2021 BANKALARIN EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ

2021 Bankaların emekli promosyon ücretleri şu biçimde;

ING: Emekli maaşını taşıyan ve 3 sene boyunca bankada kalma sözü verenlere maaşlarına göre 675,850 ve 1000 lira emekli promosyon ücreti verilecek

İŞ BANKASI: Emekli maaşını taşıyan ve 3 yıl kalma sözü verenlere 750, 875, bin lira promosyon ücreti verilecek

VAKIFBANK: 3 sene boyunca bankada kalma sözü veren emeklilere maaşlarına göre 500, 625, 750 lira promosyon ödemesi yapılacak

YAPI KREDİ: Maaşını taşıyan ve bankada 3 yıl kalma sözü verilen emeklilere maaşa göre 1.200, 1.500, 1.750 lira

ZİRAAT BANKASI: Maaşını taşıyan ve 3 yıl kalma sözü veren emeklilere maaşa göre 500, 625, 750 lira

QNB FİNANSBANK: Maaşını taşıyan ve 3 yıl kalma sözü verilen emeklilere maaşlarına göre 1.000, 1.300, 1.600 lira.

GARANTİ BBVA: Başka bankada olan maaşlarını taşıyan ve 3 yıl kalma taahhüdü veren emeklilere bin 500 tl'ye kadar promosyon ödemesi gerçekleştirilirken hemde emekli arkadaşını getirenlere de her bir arkadaşı için 150 lira ödeme yaptı

DENİZBANK: 3 sene boyunca bankada kalma taahhüdü veren emeklilere maaşlarına göre 675, 850 ve 1000 lira emekli promosyonu ödeniyor.

ŞEKERBANK: Maaşını taşıyan ve bankada 3 yıl kalma sözü veren emeklilere maaşlarına göre 1.050, 1.300, 1.550 lira ödeme yapılıyor. Ayrıca emeklilerin yapmış olduğu bin liralık kart alışverişlerinde de 200 lira bonus verilmekte.

HALKBANK: Maaşını taşıyan ve 3 sene boyunca kalma taahhüdü veren emeklilere maaşa göre bir 750 tl'ye kadar promosyon ödeniyor.

FİBABANKA: Maaşını taşıyan ve bankada 3 sene boyunca kalma taahhüdü verenlere maaşa göre 500, 625, 750 lira.

TEB: Emekli maaşını taşıyan ve 2 otomatik ödeme talimatı veren emeklilere maaşlarına göre 1000 TL, 1300 TL ve 1600 lira promosyon ücreti ödeniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.