1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emeklilere müjde üstüne müjde acele edin! İkramiyeler rekor kırıyor O banka bayram ettiriyor! Promosyon rakamı ve Şartları!
Emeklilere müjde üstüne müjde acele edin! İkramiyeler rekor kırıyor O banka bayram ettiriyor! Promosyon rakamı ve Şartları!

Emeklilere müjde üstüne müjde acele edin! İkramiyeler rekor kırıyor O banka bayram ettiriyor! Promosyon rakamı ve Şartları!

Emekliler acele etmeli! Bonuslar çift haneli rakamlara ulaştı ve banka bunu kutluyor! İşte emekli ikramiyelerinde son durum...Emekli vatandaşlar, Türkiye'nin en popüler bankalarından biri olan ING Bank'ı geri çevirmek istemeyecek. Emeklilere yönelik kampanyalarıyla gönülleri fetheden ING Bank, 8.500 TL'ye varan ikramiye ödemeleriyle büyük mutluluk getiriyor.

A+A-

Emekliler acele etmeli! Bonuslar çift haneli rakamlara ulaştı ve banka bunu kutluyor! İşte emekli ikramiyelerinde son durum...

Emekli vatandaşlar, Türkiye'nin en popüler bankalarından biri olan ING Bank'ı geri çevirmek istemeyecek. Emeklilere yönelik kampanyalarıyla gönülleri fetheden ING Bank, 8.500 TL'ye varan ikramiye ödemeleriyle büyük mutluluk getiriyor. İkramiyelerini henüz almamış emekliler de ING Bank'ın avantajlarından nasıl yararlanabileceklerini araştırmaya başlıyor. 10.000 TL'ye kadar çıkabilen ING Bank ikramiye ödemelerinin avantajları şimdi emekliler tarafından araştırılıyor. Peki, ING ikramiye ödemesi ne kadar? ING emekli ikramiyesi koşulları nelerdir? İşte ING bonusları ile ilgili tüm detaylar...

ING Bank Türkiye, emekli aylığını bankasından alan müşterileri için tutarları artırmaktan çekinmedi. ING Bank'tan emekli maaşını çekmeye karar veren emekliler, önlerine çıkan fırsatlar karşısında hem şaşırıyor hem de seviniyor. Banka, ING Bank'a ilk kez taşınanlara bonuslarının yanı sıra 1.500 TL'ye varan nakit ödeme imkânı da sunuyor. Banka, 10.000 TL'ye varan emekli ikramiye fırsatları ile karşı konulmaz avantajlar sunuyor.

Emekli ikramiyesi son tarih

Emekli ikramiyesini almak için emekli maaşlarını bankaya taşıma kararı alan vatandaşların artık hızlı hareket etmesi gerekiyor. Hızlı davranıp emekli maaşlarını 31 Mart 2023 tarihine kadar ING Bank'a taşırlarsa tüm avantajlardan yararlanabilecekler. ING Bank'a taşınan emeklilerin tabii ki bankadan emekli maaşlarını üç yıl süreyle çekme taahhüdü de vermeleri gerekiyor.

Ayrıca ING Bank'a ilk kez taşınacak emekliler, bankanın başlattığı bir başka kampanya kapsamında 15 Mart-15 Mayıs 2023 tarihleri ​​arasında ek nakit ikramiye ödemesi alacak.

En yüksek bonus tutarını ING Bank sunuyor

ING Bank'tan 3.499 TL'ye kadar emekli maaşını çeken müşteriler için banka 5.100 TL nakit ödeme yapacak. 3.500 TL ile 7.499 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 5.950 TL maaş alabilecek. 7.500 TL ile 9.999 TL arasında emekli maaşı alan emekliler, ING Bank'tan 7.650 TL ikramiye alacak. 10.000 TL'nin üzerinde emekli maaşı alan emeklilere 8.500 TL ikramiye ödemesi yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler