1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Emeklilere müjde! Kredi çekemeyen emekliler için 100 Bin TL hızlı kredi verilmeye başlandı…
Emeklilere müjde! Kredi çekemeyen emekliler için 100 Bin TL hızlı kredi verilmeye başlandı…

Emeklilere müjde! Kredi çekemeyen emekliler için 100 Bin TL hızlı kredi verilmeye başlandı…

Yaşanan bu zorlu günlerde ekonomik zorluklar baş gösterirken emekli vatandaşlar bir de kredi çekemedikleri için daha zorlu günler çekmeye başladılar.

A+A-

Yaşanan bu zorlu günlerde ekonomik zorluklar baş gösterirken emekli vatandaşlar bir de kredi çekemedikleri için daha zorlu günler çekmeye başladılar.

Bu süreçlerde emekliler için müjdeli haber geldi ve hızlı kredi ile 100 bin TL ye varan anlık kredi çekebilecekler. Sizler için hızlı kredi hakkında merak edilen tüm detayları derledik. İşte hızlı kredi…

100 bin TL ye varan kredi fırsatları ile tüm emeklilerin yüzleri gülecek. Bankalar tarafından özel olarak belirlenen kredi şartları ile tam 100 bin TL ye varan ihtiyaç kredisi kullandırılacak. Kredi notu düşük emekliler için de bu fırsatlar gelecek. En fazla 75 yaşında olan emeklilere 36 ay vade ile verilen kredi başvuruları da online bir şekilde meydana gelecek. İşte kredi için merak edilen tüm detaylar…

Şekerbank hızlı emekli kredisi…

Emekli vatandaşların yaşadıkları zorlu durumlar için müjdeli haberlerden bir tanesi de Şekerbank tarafından verilecek 100 bin TL ye varan kredi fırsatı ile geldi. Her ne kadar emekli vatandaşların kredi notları düşük olsa bile yine de en yakın şubelere giderek başvuru yapabilecek ve 36 aya varan vade ile bu seçeneklerden yararlanma haklarının sahibi olacaklar.

Emekli maaş müşterileri için verilen bu kredi için eğer vatandaşlar başka bankadan maaş alıyorsa maaşlarını buraya taşıma zorunluluğu veriyor. Özellik ile de kredi kartı borcu olan vatandaşlara büyük bir rahatlama olarak sunulacak. Maaşlarını buraya taşıyan emekliler için bir yandan da 1500 TL ye varan promosyon ödemeleri verilecek.

Ziraat bankası hızlı emekli kredisi…

Kamu bankalarından bir tanesi olan Ziraat Bankası bu zorlu günlerde emekli vatandaşlar için tam 100 bin TL ye varan kredi seçeneklerini 36 ay vade ile sunacaklar. Online bir şekilde yapılan başvuruların yanı sıra en yakın şubelere gidilerek de başvurular yapılabilecek. Gerekli evrakları tamamlayan herkes için her ne kadar kredi notları düşük olsa bile verilecek.

Bunun için aranan en önemli şart ise vatandaşların maaş müşterisi olmasıdır. Maaşlarını Ziraat Bankası ile almayan vatandaşlar en yakın şubelere vararak maaşlarını buraya taşıyabilir ve emekliler için sunulan hızlı emeklilik kredi haklarını değerlendirebilirler. İsteyenler mallarını bankalara ipotek verebilecekleri gibi isteyenler kefil şartını da yerine getirebilir. Bu şartlara uygun olan en fazla 75 yaşındaki emekli vatandaşlar için kredi fırsatları geliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.