1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Emeklilere Müjde! Faizsiz Kredi Desteği! SGK-SSK Ve Bağ-Kur Emeklileri İçin Uygun Faizli Emekli Mini İhtiyaç Kredisi Başvuru Şartları!
Emeklilere Müjde! Faizsiz Kredi Desteği! SGK-SSK Ve Bağ-Kur Emeklileri İçin Uygun Faizli Emekli Mini İhtiyaç Kredisi Başvuru Şartları!

Emeklilere Müjde! Faizsiz Kredi Desteği! SGK-SSK Ve Bağ-Kur Emeklileri İçin Uygun Faizli Emekli Mini İhtiyaç Kredisi Başvuru Şartları!

Emekliler, faizsiz veya düşük faizli kredi imkanı sayesinde ekonomik olarak destek alabilmektedir. 30 bin TL tutara kadar nakit ihtiyaçları için, Halk Bankası mini emekli kredisi sağlamaktadır. Yüzde 0.92 faiz oranları ile bu kredilere sahip olabilir, ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Peki, emeklilere faizsiz kredi nasıl alınır?

A+A-

Emeklilere özel kredi

Halk Bankası tarafından sağlanan bu kredi türü, düşük limitli olan kredi tutarları için geçerli. Halkbank’tan daha yüksek kredi çekmek isteyen kişiler; Mutlu Emekli Kredisi avantajlarından yararlanabilmektedir. Acil nakit ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için; 5000 TL’ye kadar kredi alabilirler. Bu kredi türünde 60 aya kadar vade sunulmaktadır.

Daha yüksek tutardaki ihtiyaçlar için ise; yine Halkbank 100 Bin TL’ye kadar kredi sunuyor. Kredi başvuruları yalnızca şubeden yapılmaktadır.

Faiz Oranı: Maaş alan Halk Bankası müşterilerine sunulan emekli kredisi yüzde 0.98 oranında belirlenmiş durumda.

Ödeme Seçenekleri

Halkbank, müşterilerinin isteklerine özel ödeme planı yapan bir banka. Bu seçeneklerden yararlanmak isteyen kişiler; Aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, serbest ödemeli ve 3 ayda bir eşit taksitli gibi ödeme seçeneklerinden herhangi birini seçebiliyorlar.

Halkbank'tan Düşük Faizli Emekli Kredisi

Düşük faizli emekli kredisi almak isteyen kişiler; yalnızca emekli maaşlarını Halbank’a taşımalarının ardından bu avantajlardan yararlanabilmekte. 50 ay vadeye kadar düşük taksitler ile ödeme yapabilen vatandaşlar; yüzde 0.92 faiz oranı ile kredi alabilmektedir. Ek olarak banka, emekli müşterilerine esnek ödeme seçenekleri de sunmakta. 60 ay vadeli 5 Bin TL’lik kredi için aylık 114 TL taksit ödemesi alınıyor. 30 Bin TL için banka ödeme planı oluşturabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.