1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emeklilere müjde! Çifte ikramiye ve promosyon ikramiyeleri yolda! Başvuru şartı yok…
Emeklilere müjde! Çifte ikramiye ve promosyon ikramiyeleri yolda! Başvuru şartı yok…

Emeklilere müjde! Çifte ikramiye ve promosyon ikramiyeleri yolda! Başvuru şartı yok…

Milyonlarca emekli vatandaşı çok yakından ilgilendiren kararlar gelmeye başladı. Bayram ikramiyesi ile banka promosyon ödemelerine yeni zamlar geliyor.

A+A-

Milyonlarca emekli vatandaşı çok yakından ilgilendiren kararlar gelmeye başladı. Bayram ikramiyesi ile banka promosyon ödemelerine yeni zamlar geliyor.

SGK tarafından belirlenmiş olan süreçler içerisinde ödemeleri yapılacak ikramiyeler ile ilgili birçok detay bilinmiyor. Ramazan bayramından daha önce emekli olmak için SGK üzerinden başvuru yapanların onay alma durumunda yıl içerisinde çifte ikramiye alabilecekler. Bir yandan da banka promosyon ödemeleri ile gelirlerinin artmasına yardımcı olabilecekler.

Yeni emekli olacak kişiler için müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Ramazan bayramına çok az bir zaman kala kişilerin bayram ikramiyeleri için hazırlıkları hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Yıl içerisinde iki kere ödenen bayram ikramiyeleri yeni emekliler için de verilecek. Mayıs ayından daha önce emekli olmak için hak kazanan vatandaşlar emekli olmak için işlemlerini tamamladıktan sonra çifte ikramiye ödemesi alacaklar. Bir yandan promosyon ödemeleri için imkanlar verilecek.

Yeni emekliler için çifte ikramiye müjdesi!

Gelen bilgilere göre Ramazan bayramından daha önce emekli olmak için karar alınması ile beraber emekliler için çifte ikramiye ödemeleri verilecek. Bir yandan da promosyon ikramiyeleri verilecek. Emekliler için hem ramazan hem de kurban bayramı içerisinde verilen 1000 TL promosyon ödemeleri maaşlar ne kadar olursa olsun herkese eşit bir şekilde verilecek. Bu ödemeler sadece eşleri ya da babalarından ölüm maaşı alan kişiler için aylık oranlarının ne kadar olduğuna bakılarak ödemeler yapılacak. İkramiye ödemeleri yeni emeklilik hakkı elde eden kişiler için de ödenecek.

Ramazan bayramına ait olarak verilecek olan ödemeler mayıs ayı içerisinde verilirken kurban bayramında da bayrama bir hafta kala süreç içerisinde ödemeler verilmeye başlanacak. Eğer vatandaşlar ramazan bayramından sonra kurban bayramından önce emekli olmak için hak kazanırlarsa bir kere ikramiye alacaklar. İki kere emekli ikramiye ödemesi alabilmek için kişilerin ramazan bayramı gelmeden daha önce emeklilik haklarının elde edilmesi SGK tarafından onay alınmış olması gerekir. Bu sayede yıl içerisinde kişilere bir yılda 2 bin TL emekli ikramiye ödemesi almak için hak kazanmış olacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.