1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Emeklilere ihtiyaç kredisi müjdesi! 0,79 faiz ile 60 taksit hemen başvurun!
Emeklilere ihtiyaç kredisi müjdesi! 0,79 faiz ile 60 taksit hemen başvurun!

Emeklilere ihtiyaç kredisi müjdesi! 0,79 faiz ile 60 taksit hemen başvurun!

İhtiyaç kredisi kampanyasında kamu bankalarından sonra şimdide özel bankalar kampanyalar oluşturmaya başladı. ING Bankası emekliler için hazırladığı ihtiyaç kredisinde 0,79 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi veriyor. Üstelik krediye başvuran herkes bankaya gitmeden parasını alabilecek.

A+A-

İhtiyaç kredisi kampanyasında kamu bankalarından sonra şimdide özel bankalar kampanyalar oluşturmaya başladı. ING Bankası emekliler için hazırladığı ihtiyaç kredisinde 0,79 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi veriyor. Üstelik krediye başvuran herkes bankaya gitmeden parasını alabilecek. ING Bank ihtiyaç kredisi haberinin detayı...

ING Bankası maaşını taşıyan emekliler, aylık yüzde 0,79 faiz oranı ve 60 aya varan taksit seçenekleriyle bireysel ihtiyaç kredisinden faydalanabilecek.

Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunmak hedefiyle faaliyet gösteren ING Türkiye, emekli maaşını ING’ye taşıyan yeni müşterilerinin bütçelerine katkı sağlayacak.

Bankadan yapılan duyuruya göre; maaşını ING’ye taşıyan emekliler, aylık yüzde 0,79 faiz oranı ve 60 aya varan vade seçenekleriyle sunulan bireysel ihtiyaç kredisinden yararlanabiliyor. Bireysel ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen emekliler, şubeye gitmeden, ING Mobil veya ing.com.tr üzerinden işlemlerini gerçekleştirip yine bu kanallardan kredilerini anında kullanmaya başlayabiliyor.

Emekli müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen banka, 750 TL’ye varan nakit promosyona ek olarak Turuncu Ekstra ile 750 TL harcama yapılan her ay için 50 TL nakit promosyon veriyor. Böylece ING’li emekliler, üç yıl için ek 1.800 TL, toplamda ise 2.550 TL’ye varan nakit promosyon alabiliyor.

Maaş gününü beklemiyorlar

Bankanın emekli maaş müşterileri, bu özel avantajların yanı sıra, Destek Hesap ile maaş gününü beklemeden, hesaplarında para olmasa bile nakit çekebiliyor, maaşlarını yalnızca ING Türkiye’nin değil, Türkiye genelindeki tüm bankaların ATM’lerinden ücretsiz olarak alabiliyor.

Emekli maaşı evden çıkmadan taşınabiliyor

Maaşını ING'ye taşımak isteyen emekliler, şubeye gitmeden, e-devlet üzerinden bu işlemi gerçekleştirebiliyor. İşlemi bankanın şubesinde yapmak isteyen emeklilerin ise yanlarına sadece nüfus cüzdanlarını alması yeterli oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler