1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emeklilere En Yüksek Promosyonu Hangi Banka Veriyor? İşte Emekliler İçin 2023 Güncel Promosyonlar...
Emeklilere En Yüksek Promosyonu Hangi Banka Veriyor? İşte Emekliler İçin 2023 Güncel Promosyonlar...

Emeklilere En Yüksek Promosyonu Hangi Banka Veriyor? İşte Emekliler İçin 2023 Güncel Promosyonlar...

2023 yılında en yüksek promosyon veren bankaları merak eden emekli ve çalışan vatandaşlar için güncel banka promosyon oranları şu şekildedir:

A+A-

2023 yılında en yüksek promosyon veren bankaları merak eden emekli ve çalışan vatandaşlar için güncel banka promosyon oranları şu şekildedir:

EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKA HANGİSİDİR?

En yüksek promosyon veren banka listesinde bankalar birbirleri ile kıyasıya mücadele ediyor. Güncel durumlara bakacak olursak emekli maaşını bankalara taşıyanlar çok iyi kazanıyor. En yüksek promosyon veren banka şu anda Akbank'tır. 7000 TL nakit ve 3000 TL chip para vererek toplamda 10.000 TL promosyon veren Akbank, promosyon konusunda lider konumdadır. Ayrıca Akbank, sadece emekli maaşını taşıyanlar için değil, maaşını taşıyan herkese vermektedir. Bu şekilde çok fazla müşteri kazanan Akbank, promosyon konusunda sektörün lideridir.

EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR ARASINDA KİMLER VAR?

Akbank'ın ardından en yüksek promosyon veren banka konumunda QNB Finansbank bulunmaktadır. Finansbank, maaşını bankasına taşıyan EYT'lilere 9.200 TL hoş geldin promosyonu vermektedir. Verdiği promosyon oranı ile listede ikinci sıraya yerleşen QNB Finansbank'ın da promosyonları oldukça yüksektir. Finansbank'ın ardından en fazla promosyon veren banka ise İş Bankası'dır. İş Bankası, maaşını bankasına taşıyan emeklilere 7.500 TL değerinde promosyon ödemesi yapmaktadır. Üçüncü sırada bulunan İş Bankası'nın promosyon ödemesi de oldukça iyidir.

BANKALAR NEDEN PROMOSYON VERİR?

Bankalar daha fazla müşteri kazanabilmek için promosyon verirler. Özellikle düzenli olarak maaş alan müşterileri olmalarını isterler. Bu sayede kasadaki paraları artar ve daha fazla kredi verebilirler, sonuç olarak daha fazla kar elde ederler. Bu nedenle bankalar, düzenli maaşı olan kişilerin maaşlarını yatırmalarını teşvik ederler.

Ayrıca, Yapı Kredi, Denizbank ve Garanti BBVA gibi bankalar da iyi promosyonlar vermektedir. Yapı Kredi 9.000 TL'ye varan promosyon, Denizbank 5.000 TL'ye varan promosyon ve Garanti BBVA ise 7.500 TL'ye varan promosyon ve 1.000 TL bonus vermektedir. Bu promosyon oranları da oldukça iyidir. Emekli veya çalışan vatandaşlar, maaşlarını taşıyacakları bankayı seçerken bu promosyonları dikkate alarak daha fazla kazanç elde edebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.