1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emeklilere büyük müjde! SSK BAĞKUR Emekli Sandığı emekli aylığı olanlara yarın 5.100 TL para yatırılacak
Emeklilere büyük müjde! SSK BAĞKUR Emekli Sandığı emekli aylığı olanlara yarın 5.100 TL para yatırılacak

Emeklilere büyük müjde! SSK BAĞKUR Emekli Sandığı emekli aylığı olanlara yarın 5.100 TL para yatırılacak

Milyonlarca emekliye güzel haber geldi! 4A, 4B, 4C emeklileri dikkat! Bu müjde size duyuruldu.

A+A-

Milyonlarca emekliye güzel haber geldi! 4A, 4B, 4C emeklileri dikkat! Bu müjde size duyuruldu.

Emeklilere dev müjde! Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SSK), Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na bağlı emekli aylığı alanlara yönelik olarak güzel haber geldi. ING Bank, Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olarak yaptığı duyuruda, "SGK emekli maaşınızı ING'ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 1.500 TL'ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 10.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve Erken Emeklilik Talebi (EYT) ile emekli olanlar da emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler" ifadelerine yer verdi.

ING Bank Emekli Maaşı Promosyonu Ne Kadar, Kaç TL? ING Bank, emekli maaşı müşterilerine yönelik olarak yaptığı açıklamada, "Siz de maaşınızı kolayca ING'ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını ve emekli müşterilerimize sunduğumuz ayrıcalıkları kaçırmayın. Eğer hâlâ emekli maaşınızı ING'ye taşımadıysanız, e-Devlet Kapısı üzerinden, ING Şubelerimize gelerek veya Cebimdeki Danışman'la görüntülü görüşerek kolayca maaşınızı taşıyabilir, size özel sunulan ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz" şeklinde belirtti.

  • Yapılan açıklamada, "Emekli maaşınızı ING'den almaya başlayarak 8.500 TL'ye varan ek koşulsuz nakit promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz! 1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız, 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar ise 5.100 TL, 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arası ise 5.950 TL, 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası ise 7.650 TL, 10.000 TL ve üzeri ise 8.500 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız" denildi. Emekli maaşını ING Bank'a taşıyan kişilere ayrıca düşük faizli ihtiyaç kredisi verileceği müjdesi de verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.