1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emeklilere büyük müjde geldi! Banka Hesaplarınızı kontrol edin! 6580 TL Ödeme Yatırılacak!
Emeklilere büyük müjde geldi! Banka Hesaplarınızı kontrol edin! 6580 TL Ödeme Yatırılacak!

Emeklilere büyük müjde geldi! Banka Hesaplarınızı kontrol edin! 6580 TL Ödeme Yatırılacak!

Emekliye müjde verildi! Hesapları üstünden 6580 TL Ödeme Yapılacak. Emekliler hemen alacak. İşte ayrıntılar...

A+A-

Emekliye müjdeli haber? Hesapları üstünden 6580 TL Ödeme Verilecek. Emekli olan kişiler hemen alacak. İşte detaylar...

6580 TL'ye kadar ödeme almak isteyen emekleri hem amme bankaları hem de hususi bankaları tarafından süratli bir şekilde sonuç verilerek nakit kredi imkanı sunulacaktır. Emekli olan kişilere nisan ayı süresince verilecek olan bu nakit kampanyasında müracaat yapacak olan emeklilerin süratli bir şekilde sonuç olabilecekleri yeni kampanya adım atmıştır.

Emekli olan vatandaşlar için başlatılan Bu kampanyada acele gereksinim kredisi kullanacak olan kişilerin 5 dakika içerisinde neticelerini öğrenebilecekleri yeni kampanyaya katılabilmeleri için bazı şartlar gerekmektedir. Nakit ihtiyacınızın olması niteliğinde emekli maaşı hesabınız üstünden alacağınız web bankacılığı şifresi ile beraber hemen başvurunuzu gerçekleştirebilir ve onaylanan tutarı hemen kullanabilirsiniz. 

Ziraat Bankası üzerinden emekli olan vatandaşlara ödeme
Devlet bankası olan Ziraat Bankası üzerinden muamele yaparak nakit kullanmak isteyen emeklilerin emekli maaşları banka üzerinde olması şartı vardır. Ziraat Bankası üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabı aracılığı ile sizlerde 5 dakika içerisinde sonucunu öğrenebilir ve derhal nakit kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak işlem yapacak olan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyalar da nakit kredi kullanacak olan kişilerin bazı şartlara uygun bir satın alan olması gerekmektedir. Emekli maaşı alan vatandaşlar banka kredi puanı 1100 ve üstünde olması niteliğinde Sadece yüksek limitli diye düşük limitli kredi lerde de gelir belgesiz olarak nakit kullanabilir.

Ziraat Bankası şubeleri üzerinden Ziraat Bankası web sitesi üzerinden ve Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası üzerinden dilediğiniz vakit başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası nakit kullanacak olan vatandaşlar için başlatıyor Bu kampanyada gereksinim kredisi kullanacak olan kişiler için daha yüksekliklerde hem ihtiyaç kredisi bununla beraber borç transferi kredisi imkanı sağlamaktadır. 

Emekli olan vatandaşlık için ödenecek olan 6580 TL gereksinim kredileri ise kullanıma hazır olarak sizin hesabınıza gözükmektedir.

Belirtilen bu kampanyalar sadece Ziraat Bankası üstünden değil Vakıfbank ve Halkbank üstünden de emekli maaşı alan vatandaşlar için geçerli olmaktadır. Diğer kamu bankaları üzerinden de yapacağınız başvurular da aynı şartlar dahilinde emekli maaşı hesabınız üstünden nakit kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.