1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emeklilere Büyük Müjde Geldi! 3000 TL Ek Para Hesaplara Ödenecek!
Emeklilere Büyük Müjde Geldi! 3000 TL Ek Para Hesaplara Ödenecek!

Emeklilere Büyük Müjde Geldi! 3000 TL Ek Para Hesaplara Ödenecek!

Emekli herkese 3000 TL ek para ödemesi yapılıyor. Bu nakit imkânı ile beraber eğer banka hesabınız varsa artı para olarak hesaplara yatacaktır. 3000 TL kullanan kişiler isterse 12 ay taksitli olarak geri ödeyebilecekler…

A+A-

Emekli herkese 3000 TL ek para ödemesi yapılıyor. Bu nakit imkânı ile beraber eğer banka hesabınız varsa artı para olarak hesaplara yatacaktır. 3000 TL kullanan kişiler isterse 12 ay taksitli olarak geri ödeyebilecekler…

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 3000 TL’ye kadar artı para alabileceklesiniz. Kişiler emekli maaşı aldıkları banka şubelerine başvurarak kredi alabilecekler. Üstelik bankalardan hemen anında sonuç alabilecekler. Alınan sonuçlar ile beraber hesabınıza artı para olarak yatırılacaktır. Hesabınıza yattığı an bu parayı hemen olarak kullanabileceksiniz. İster internet bankacılığı üzerinden isterseniz de ATM üzerinden istediğiniz kadar çekebilir veya başka hesaba gönderebilirsiniz. Üstelik kredi kartı veya fatura ödeme gibi işlemlerinizde de kullanabilecek ve önünüzdeki ay geri ödemeye başlayabileceksiniz.

Emekli Olanlara 3000 TL Veren Bankalar

Ödeme almak için emekli olan kişilerin emekli maaşının o bankada olması gerekmektedir. Eğer emekli maaşları özel banka içerisindeyse internet bankacılığı üzerinden veya müşteri hizmetlerinden ulaşarak kredi başvurusu yapabilecekler. Garanti, Akbank, Denizbank ve Finansbank gibi bankalar üzerinden rahatlıkla kredi alabileceksiniz.

Eğer bankanız emekli olarak sizlere kredi vermiyorlarsa bunun için emekli maaşını taşıyanlara kredi veren bankalardan yararlanabileceksiniz. Artı para başvurusu aynı zamanda kredili mevduat hesabı olarak da geçmektedir. Kişiler kredili mevduat başvurusu yaptıkları zaman kredi alabilecekler.

Başvurmak için size en yakın bankalara giderek veya müşteri hizmetlerine ulaşarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirisiniz. Emekli olduğunuz için herhangi bir kredi notu veya gelir belgesi gerekmez hatta üstüne promosyon bile alabilirsiniz fakat kredilerinizi ödemezseniz emekli maaşınızdan kesilebilir.

Emekli Maaşınızı Alırken Kredi Alabileceksiniz

Birçok banka emekli maaşını taşıyan kişilere promosyon ve kredi vermektedir. Üstelik emekli kişiler, emekli akrabalarını ve arkadaşlarını bu bankalara yönlendirdikleri zaman geri ödemesiz para kazanmaktadırlar. Emekli maaşınız ile kredi alırken herhangi bir kredi notu veya gelir belgesi gerekmez. 12 veya 36 ay vade ile beraber geri ödemeleri yapabileceksiniz. Kredi notu gerekmeyen bankalar ile görüşerek rahatlıkla ihtiyaç kredisi gibi birçok krediden yararlanabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.