1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emeklilere büyük müjde! Bankalar resmen yarışıyor! 5.250 TL’ye kadar promosyon ödemesi Yapılacakk
Emeklilere büyük müjde! Bankalar resmen yarışıyor! 5.250 TL’ye kadar promosyon ödemesi Yapılacakk

Emeklilere büyük müjde! Bankalar resmen yarışıyor! 5.250 TL’ye kadar promosyon ödemesi Yapılacakk

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Bankalar müşteri kazanmak için adeta yarışa girdi.

A+A-

Bankalar promosyon kampanyalarını güncelledi. Ödeme miktarını da arttıran bankalar, imzayı atan emekliye toplam 5.250 TL’ye kadar promosyon imkanlar sağlanıyor. İşte bankaların güncel promosyonları...

Bankalar, emekliler için promosyon kampanyalarını peşi sıra açıklıyor. Milyonlarca emekli, maaşlarını anlaştıkları bankadan 3 sene alma taahhüdü vererek bankalardan promosyon alabiliyor.

İŞ BANKASI

Emeklilere 2 bin 500 TL’ye varan promosyon sunuyor. Ayrıca maaşını bankaya taşıyanlar 500 TL’ye varan MaxiPuan kazanırken, ek Maximum kartları da aidatsız kullanma fırsatı yakalıyor. Kampanya, 30 Haziran’a kadara maaşını bankaya taşıyanlar için geçerli olacak.

YAPI KREDİ

30 Nisan’a kadar süren kampanyayla maaşını bankaya yatıranlara 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyon sunuyor. Kampanya kapsamında emekli yakınlarının emekli maaşlarının bankaya taşınmasını sağlayanlara, her bir kişi için 250 TL, toplamda 2 bin 500 TL’ye varan nakit ödül veriliyor.

AKBANK

SGK emekli maaşını bankadan alan müşterilere 2 bin 750 TL’ye varan promosyon fırsatı sunuyor. Buna nazaran aylık net geliri 1.500 TL’ye kadar emeklilere 500 TL promosyon ve 1.350 TL ek promosyon, 1.500 TL-2 bin 500 TL içinde olanlara 625 TL promosyon ve 1.675 TL ek promosyon, 2 bin 500 TL ve üstünde olanlara ise 750 TL promosyon ve 2 bin TL ek promosyon ödeniyor. Kampanya, 31 Mayıs’a kadar maaşını bankaya taşıyanları kapsayacak.

GARANTİ BBVA

Emekli maaşını taşıyanlara 2 bin 750 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. Banka ek olarak tüm müşterilerinin yararlanabildiği ‘yakınını getir’ kampanyasıyla maaşını taşımaya davet edilen her bir emekli yakını için 250 TL ilave ödemede bulunuyor.

DENİZBANK

Emekli maaşını bankadan alan ve bir otomatik ödeme talimatı veren emekliler 1.750 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor. Kampanya 30 Haziran’a kadar geçerli.

TEB

Emekli maaşını bankadan almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi süresince en az iki tane otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek. Ayrıca emekliler, bankaya çayır ettikleri her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL ve toplamda 2 bin 500 TL’ye varan nakit ödül kazanacak. Böylece 10 emekli yakınının emekli maaşını bankaya taşıyan emekliler toplamda 5 bin 250 TL ödeme alabilecek.

ŞEKERBANK

 Emekli maaşını bankaya taşıyanlara 2 bin TL’ye varan promosyon sağlıyor. Banka ayrıca emekli müşterilerine, avantajlı ürem oranıyla 3 ay ötelemeli kredi kullanım fırsatı ve eve teslim maaş uygulaması sunuyor. Kampanya nisan sonuna kadar geçerli.

ING TÜRKİYE

Maaşını bankaya taşıyanlara maaş ücretine bakılırsa 2 bin 750 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunuyor. Ayrıca 5 emekli arkadaşını daha bankaya taşıyanlar ek olarak 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Böylelikle emekliler toplamda 4 bin TL’ye varan promosyon kazanma fırsatını yakalıyor. Kampanya 31 Mayıs’a kadar geçerli.

QNB FİNANSBANK

Banka emeklilere 2 bin 750 TL’ye varan promosyon veriyor. Ayrıca banka emekli müşterilerine yurtiçi öteki tüm banka ATM’lerinden ayda iki kez ücretsiz para çekme hakkı da sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.