1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emeklilere 1000 TL Avans Limiti Yatacak! Son Dakika Haberi Geldi Hemen Hesaplarınızı Kontrol Edin
Emeklilere 1000 TL Avans Limiti Yatacak! Son Dakika Haberi Geldi Hemen Hesaplarınızı Kontrol Edin

Emeklilere 1000 TL Avans Limiti Yatacak! Son Dakika Haberi Geldi Hemen Hesaplarınızı Kontrol Edin

Son dakika haberi emeklilere geldi, 1000 TL avans limitleri tüm hesaplara yatıyor. Emekliler için hazırlanan 1000 TL limitli avans için hemen hesaplarınızı kontrol edin…

A+A-

Son dakika haberi emeklilere geldi, 1000 TL avans limitleri tüm hesaplara yatıyor. Emekliler için hazırlanan 1000 TL limitli avans için hemen hesaplarınızı kontrol edin…

Birçok banka emekli müşterilerine diğer müşterileri gibi nakit avans seçeneğini sunuyor. Nakit avans konusunda müşterilerin kredi kartı limitlerinde kalmaları koşuluyla nakit olarak para çekme imkânı sunuluyor. Bu imkân bankaların müşterilere sunduğu bir kredi çeşidi olsa da anlık nakit ihtiyaçlarınızda rahatlıkla kullanabileceksiniz. İhtiyaç anınızda kredili mevduat veya kredi kartı limitiniz üzerinden nakit para çekebileceksiniz. Nakit ihtiyacınıza acil çözüm olarak verilen bu imkânı ATM’ler üzerinden hızlıca çekebileceksiniz.

Nasıl Nakit Avans Alınacak?

Bankalar ile kredi kartınıza izin verildiği kadar anlık nakit ihtiyaçlarınızda rahatlıkla kullanabileceksiniz. Bu noktada kredili mevduat veya kredi kartı limitiniz kadar nakit avans sunuluyor. Çektiğiniz bu parayı taksitli veya nakit olarak ödeyebileceksiniz. Bankalar üzerinden çekilen bu para için mutlaka faiz oranlarını kontrol edin. Bununla beraber faizin yanında bazı bankalar ile çektiğiniz nakit avans için tahsis tutarı gibi ek ücretler istenebilir. Bu sebeple faiz oranları konusunda bankadan bankaya değişiklik gösterebilmektedir.

Mutlaka bankanız üzerinden nakit avans başvurusu yaparak para almadan önce bu tarz bilgileri edinmeniz gerekmektedir. Nakit avanslar çektiğiniz krediye, karta göre değişiklik göstermektedir. Bunun yanında ATM ile nakit avans çektiğiniz zaman farklı bankaların ATM’si ile çektiğinizde masraflar artmaktadır.

Nakit Avanslar Nasıl Geri Ödenir

Çektiğiniz 1000 TL tutarında nakit avansı 10 gün sonra öderseniz 5 TL faiz yansımaktadır. Bununla birlikte bu oranlar bankaya göre ve avantajlara göre değişiklik göstermektedir. Bankadan bankaya alınan masraf ve faiz oranları değişiklik gösterebilmektedir. Ülkemizde faaliyette olan birçok kamu ve özel banka bulunmaktadır. Bu bankalar üzerinden görüşerek nakit avans faizlerini sorabilirsiniz.

Tüm nakit avanslar için belirlenen faiz oranlarını bankaların müşteri temsilcilerine bağlanarak öğrenebilirsiniz. Bankaların sunduğu nakit avans faiz oranları ile beraber geri ödeme seçenekleri konusunda masrafı tespit etmeli ve geri ödemekte zorlanacağınız kredileri çekmemelisiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.