1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emekliler için son kez tuşa bastı: Emekli promosyonu “Rekor kırdı” 11.500 TL oldu! O banka duyurdu!
Emekliler için son kez tuşa bastı: Emekli promosyonu “Rekor kırdı” 11.500 TL oldu! O banka duyurdu!

Emekliler için son kez tuşa bastı: Emekli promosyonu “Rekor kırdı” 11.500 TL oldu! O banka duyurdu!

Emeklilerin ekonomik zorluklarla mücadele ettiği bu dönemde, bankalar çeşitli teklifler ve avantajlar sunarak emeklilere destek olmaya devam ediyor.

A+A-

Bankalar Emeklilere Cazip Teklifler Sunuyor: Yapı Kredi'den Yeni Kampanya

Emeklilerin ekonomik zorluklarla mücadele ettiği bu dönemde, bankalar çeşitli teklifler ve avantajlar sunarak emeklilere destek olmaya devam ediyor. Yapı Kredi, emekli müşterileri için ücretsiz kredi kartı, ücretsiz EFT ve havale işlemleri ile düşük faizli kredi imkanları gibi çeşitli seçenekler sunarak emeklilere cazip fırsatlar sunuyor.

Yapı Kredi, emeklilere özel olarak hazırladığı promosyon kampanyasıyla diğer bankalar arasındaki rekabeti kızıştırıyor. Yapı Kredi'nin emeklilere sunduğu maaş promosyonu ödemesi, ek kampanyalarla birleşerek toplamda 11.500 TL'ye kadar çıkıyor.

Yapı Kredi'nin Güncel Promosyon Ödeme Tablosu

Yapı Kredi'nin yüksek promosyon teklifinden yararlanmak isteyenlerin belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor. Başka bir bankada emekli maaş hesabı bulunanlar veya ilk kez emekli olacak kişiler, maaş hesabını Yapı Kredi'ye taşıyarak 3 yıl süresince bu bankada kalma taahhüdünde bulunmaları gerekiyor.

Yapı Kredi, emeklilere özel ek bir şart talep etmeden sadece maaş hesabını taşıyanlara 11.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Promosyon bedeli, emekli maaşına göre değişiklik göstermektedir. İşte detaylar:

  • 3.500 TL'ye kadar emekli aylığı alanlara 4.500 TL
  • 3.500 TL - 7.500 TL arası emekli aylığı alanlara 5.250 TL
  • 7.500 TL - 10.000 TL arası emekli aylığı alanlara 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 7.500 TL

Yapı Kredi ile Ek Promosyon Kampanyasından Nasıl Yararlanılır?

Yapı Kredi'nin 7.500 TL'lik promosyon kampanyasına ek olarak sunulan kampanya dönemi hala devam ediyor. Emekli müşteriler, maaşlarını taşıdıklarında iki otomatik fatura ödeme talimatı vererek 500 TL nakit promosyon kazanabiliyor. Ayrıca, kredi kartı başvurusunda bulunan emekliler, kartlarını aldıktan sonra 500 TL harcama yaptıklarında ekstra 1000 TL promosyon kazanıyorlar.

Promosyonlara ek olarak, ihtiyaç kredisi başvurusu yapanlar 2.500 TL kredi talebinde bulunduğunda 500 TL ek nakit promosyon elde ediyorlar. Yapı Kredi, tüm emekli müşterilere 3 ay boyunca faizsiz ve 2.000 TL'ye kadar esnek hesap hizmeti sunuyor. Bu özel hesap, ihtiyaç anında kullanılabiliyor ve emeklilere ek bir finansal destek sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.