1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Emekliler için müjde: 192 TL taksit ödemesi ile kredi fırsatları geliyor! Sadece yüzde 1,58 faiz oranı ile…
Emekliler için müjde: 192 TL taksit ödemesi ile kredi fırsatları geliyor! Sadece yüzde 1,58 faiz oranı ile…

Emekliler için müjde: 192 TL taksit ödemesi ile kredi fırsatları geliyor! Sadece yüzde 1,58 faiz oranı ile…

Korona virüs salgın süreçleri içerisine emekli vatandaşların ciddi anlamda zorluk çekmesinden dolayı birçok bankadan kredi fırsatları sunuldu. Bu durum karşısında vatandaşlar bir hayli araştırma yapmaya başladılar. Halkbank kanadından vatandaşlara sadece yüzde 1,58 faiz oranı ile anlık olarak başvuru yaparak 5 bin TL ye kadar kredi fırsatları verileceği açıklandı.

A+A-

Korona virüs salgın süreçleri içerisine emekli vatandaşların ciddi anlamda zorluk çekmesinden dolayı birçok bankadan kredi fırsatları sunuldu. Bu durum karşısında vatandaşlar bir hayli araştırma yapmaya başladılar. Halkbank kanadından vatandaşlara sadece yüzde 1,58 faiz oranı ile anlık olarak başvuru yaparak 5 bin TL ye kadar kredi fırsatları verileceği açıklandı. Sadece aylık 192 TL taksit ödemesi ile bu alternatifler değerlendirilebilir. Aylık eşit taksitli,Artan taksitli,Azalan taksitli,3 ayda bir eşit taksitli,Serbest ödemeli olarak da fırsatlarını sunulacak olması vatandaşların en çok araştırdıkları konulardan bir tanesi olmasına neden oldu. Bu anlarda tanınan imkanlar ise vatandaşlar açısından çok cazip bir halse olmasına neden oldu. Hayat sigortası ürünü ve kredi mevduat hesabı almak şartlarını kabul edenler için Halkbank kanadından 5 bin TL ye kadar sadece yüzde 1,58 faiz oranı ile krediler sunulacak.

Kredi ödemelerinizi;

  1. Aylık eşit taksitli,
  2. Artan taksitli,
  3. Azalan taksitli,
  4. 3 ayda bir eşit taksitli,
  5. Serbest ödemeli olarak veriliyor.

Bu fırsatlar büyük ilgi görmeye başladı. Başvuru yapabilmek için emekli maaş müşterisi olmak da gerekiyor. Eğer bankalardan hesabı olan  kişiler anlık başvuru yaparsa 5 bin TL ye kadar kredi fırsatlarını anlık olarak alabilecekler.

Tutar ile ödeme şartları belli oldu…

Banka tarafından 5 bin TL kredi alan vatandaşlar yüzde 1,58 faiz oranı ile beraber anlık olarak tahsis edebilecekler. Bu anlarda vatandaşların emekli maaş müşterisi olma şartı da aranıyor. 36 ay vade fırsatları ile sunulacak ve isteyenler dilediği an SMS ile de başvuru yapabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.