1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emekliler İçin Dörtlü Kazanç: Zam, Çifte İkramiye ve Promosyon!
Emekliler İçin Dörtlü Kazanç: Zam, Çifte İkramiye ve Promosyon!

Emekliler İçin Dörtlü Kazanç: Zam, Çifte İkramiye ve Promosyon!

2020 yılı, emeklilerin yılı oldu. Emekliler yıl içerisinde en çok kazançlı çıkan vatandaşlar arasında yer alacak. Bayram ikramiyesi, banka promosyonu, zam ve Temmuz ayında yeniden ikramiye! Peki, Promosyon, ikramiyeler ve zamlar hangi tarihlerde hesaplara yatacak. Peki; tüm bu ödemeler ve promosyon ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak? Emekliler için tüm detaylar son dakika haberimizde...

A+A-

Emekliler, 2020 yılı içerisinde birçok kazanım elde ettiler. Bunlardan biri promosyon olurken, devlet tarafından da birçok alanda destek aldılar. Promosyon taban tutarlarının zamlanmasıyla beraber; banka kampanya tutarı daha da arttı. Birçok emekli vatandaş, yeni ödeme için 3 yıl taahhüt süresinin dolmasını beklemekte.

Fakat kazançlar yalnızca bununla da sınırlı değil. Emekli vatandaşlar; Mayıs ayında da bayram ikramiyesi alacaklar. Ramazan bayramı için ikramiyelerin 18 ila 22 Mayıs arasında yatırılacağı tahmin ediliyor. Temmuz ayında ise, emeklileri sevindirecek bir başka kazançlı ikramiye geliyor. Bağ – Kur ve SSK emeklileri; bu yılın ilk 6 ay döneminde yaşanılan enflasyon oranı kadar zam alacak.

Memur Emeklilerine Müjde! Yüzde 4 Zam Geliyor

Memur emeklileri de 2020 yılından kazançlı çıkanlar arasında. Bu yılın ilk 6 aylık döneminde enflasyonun yüzde 4’ün üzerindeki kısmı kadar zam alacaklar. Zam oranları ve kaç TL zam geleceği henüz belli olmasa da; 3 Temmuz tarihinde belli olur olmaz, ikramiyeler ödenmeye başlayacak.

Kurban bayramı 31 Temmuz ve 3 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak. 30 Temmuz Perşembe günü ise, Arife günü oluyor. Dolayısı ile kurban bayramı ikramiyesi, tahminlere göre 27 Temmuz ila 30 Temmuz arasında dağıtılacak.

Bankalardan Büyük Jest! Milyarlarca Liralık Promosyon

Bankalar, emeklileri kendi müşterileri yapabilmek için; çeşitli promosyon ödemeleri yapıyor. Buna ek olarak, birçok kampanya ve avantajı da vatandaşlara sunuyorlar. 2017 yılında 12 milyon emekliye toplamda 4.6 milyar Türk Lirası tutarında promosyon ödemesi yapıldı.

Bankalar, emeklilere 2 Bin 750 Türk Lirası ila 500 Türk Lirası aralığında promosyon ödemesi ve birçok avantaj sağlıyor. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde 13 milyon emekli için, 9 milyar Türk Lirası ödeme yapılacak.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum