1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emekliler İçin Bayram Öncesi Büyük Sürpriz: ING'den 18 Bin TL'lik Ek Maaş!
Emekliler İçin Bayram Öncesi Büyük Sürpriz: ING'den 18 Bin TL'lik Ek Maaş!

Emekliler İçin Bayram Öncesi Büyük Sürpriz: ING'den 18 Bin TL'lik Ek Maaş!

Emeklilere yönelik sevindirici bir haber geldi. ING Bank, Kurban Bayramı öncesinde SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine ek bir maaş ödemesi yapacak. Bu ödeme, emeklilere sunulan önemli bir fırsat olarak dikkat çekiyor.

A+A-

Emeklilere yönelik sevindirici bir haber geldi. ING Bank, Kurban Bayramı öncesinde SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine ek bir maaş ödemesi yapacak. Bu ödeme, emeklilere sunulan önemli bir fırsat olarak dikkat çekiyor. ING Bank tarafından duyurulan bu ek ödeme imkanı, emeklilerin maddi anlamda rahatlamasına katkı sağlayacak.

Emeklilere yönelik bu ek ödeme fırsatından yararlanmak oldukça basit. ING Bank'a maaşlarını taşıyan ve üç yıl boyunca bu bankadan maaş alan tüm emekliler, bu fırsattan yararlanabilecekler. Bu müjdeli haber, emeklilerin bayrama daha mutlu girmelerini sağlayacak gibi görünüyor.

ING Türkiye'nin bu jesti, tüm emekliler için geçerli olacak şekilde tasarlandı. Maaşlarını ING Türkiye'ye taşıyarak en geç 10 Haziran tarihine kadar başvuru yapan emeklilere, 18.000 TL'ye kadar nakit destek ödemesi yapılacak. Bu ödemenin 15.000 TL'si maaş promosyonu olarak üç yıllık maaş taşıma şartını karşılayan emeklilere verilecek. Geri kalan 3.000 TL'lik ödeme ise otomatik ödeme talimatı veren emekliler için geçerli olacak. Otomatik ödeme talimatı verenler, ek promosyon desteğinden de yararlanacak ve toplam ödeme miktarı 18.000 TL'ye ulaşacak.

Bu müjdeli haber, emeklilerin finansal durumlarına olumlu katkı sağlayacak ve bayram öncesinde moral ve motivasyonlarını yükseltecek gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.