1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Emekliler, çalışanlar, esnaflar dikkat! Her vatandaşa özel kredi kampanyaları başladı… %0.37 Faizle bankaya gitmeden kredinizi alabilirsiniz.
Emekliler, çalışanlar, esnaflar dikkat! Her vatandaşa özel kredi kampanyaları başladı… %0.37 Faizle bankaya gitmeden kredinizi alabilirsiniz.

Emekliler, çalışanlar, esnaflar dikkat! Her vatandaşa özel kredi kampanyaları başladı… %0.37 Faizle bankaya gitmeden kredinizi alabilirsiniz.

Emekliler, çalışanlar, esnaflar ve diğer vatandaşlar nakdi ihtiyaçları bulunduğunda kredi çekmek istemektedir. Uygun faizli krediler, zaman zaman bankaya göre değişiklik gösterse de, tüm bankalar kısa süre önce düşük faizli kredi kampanyası başlattı. Peki, bankaların faiz oranları nedir?

A+A-

Emekliler, çalışanlar, esnaflar ve diğer vatandaşlar nakdi ihtiyaçları bulunduğunda kredi çekmek istemektedir. Uygun faizli krediler, zaman zaman bankaya göre değişiklik gösterse de, tüm bankalar kısa süre önce düşük faizli kredi kampanyası başlattı. 

Halkbank Düşük Faizli Kredi

Halkbank, düşük faizli kredi imkanı ile, vatandaşların nakdi ihtiyaçlarını gidermeyi hedefliyor. Yüzde 1.31 faiz oranı ile sunulan kredide 50 bin TL'lik bir kredinin geri ödemesi 36 ay vade için  65 bin 856 TL olurken, aylık taksit tutar 1.829 TL olarak sunuluyor. 

Halkbank Düşük Faizli Kredi Kullanım Şartları

  1. Aktif sigortalı çalışan olmak
  2. Kredi notunun riskli grupta yer almaması
  3. Kefil bulundurulması,
  4. Maaş bordrosu

ING Bank 3 Ay Ertelemeli Kredi

3 ay erteleme seçeneği bulunan ING Bank kredisinde, yüzde 1.24 oranında faiz uygulanmaktadır. 10 Bin TL tutarındaki bir kredi 36 aylık bir vade ile alındığında; aylık 360 TL taksit tutarı ödenmektedir. Kredinin toplam geri ödemesi ise, 13.038 Olarak belirlenmiştir.

Kredi başvurusunda bulunacak kişilerin uyması gereken şartlar;

  1. Aktif olarak en az 6 aylık bir sigortalı işçi olmak
  2. Kredi notunun risk teşkil etmemesi
  3. Kredi notu düşük kişilerin teminat ya da kefil göstermesi gerekmektedir.

İŞ Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

İş Bankası, kısa süre önce faiz oranlarını güncelleyerek; 1.30 oranına çekti. 30 aylık vade ile kredi alan bir vatandaş; aylık 839 TL taksit ödemek zorundadır. Geri ödeme tutarı 25.296 TL Olurken, krediye başvurular hem dijital kanallardan, hem de şubelerden gerçekleştirilmektedir. Peki, kredi başvuru şartları neler?

  1. Aktif sigortalı çalışan olmak
  2. Kredi notunun riskli grupta yer almaması
  3. Kefil bulundurulması,
  4. Maaş bordrosu

Garanti BBVA Dijital İhtiyaç Kredisi

Faiz oranlarını pandemi döneminin ardından yükselten Garanti Bankası (Garanti BBVA), yüzde 1.74 oranında kredi tahsis etmektedir. 50 Bin TL nakit ihtiyacı olan bir vatandaş başvuru yaptıktan sonra kredisini aldığı takdirde; aylık 1.989,47 TL taksit ödeyecektir. Toplamda 21 bin TL faiz tutarı oluşan kredide, geri ödenen tutar 71.870,92 TL olacaktır. Peki, kredi şartları neler?

Garanti BBVA Kredi Şartları

Garanti Bankası kredi alabilmek için, diğer bankalardan ziyade müşterilerinin kredi not riskine dikkat etmektedir. Bunun yanı sıra, vatandaşların sigortalı olması ya da emekli olup maaşını garanti bankasından alması gerekmektedir.

Bu şartların hiçbirini karşılamayan kişiler, yalnızca kefil ile beraber kredi alabilmektedir.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler