1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emekliler Bedavadan Para Kazanıyor! Yıl Sonuna Kadar Bunu Yaparsanız 250 TL Alacaksınız
Emekliler Bedavadan Para Kazanıyor! Yıl Sonuna Kadar Bunu Yaparsanız 250 TL Alacaksınız

Emekliler Bedavadan Para Kazanıyor! Yıl Sonuna Kadar Bunu Yaparsanız 250 TL Alacaksınız

Emekli Sandığı, SGK, Bağkur maaşı alan emekli kişilere yeni duyuru yapıldı. Yapılan açıklamaya göre yılsonuna kadar bir tanıdığını Yapı Kredi bankasına getiren emekliler 250 TL alacaklar…

A+A-

Emekli Sandığı, SGK, Bağkur maaşı alan emekli kişilere yeni duyuru yapıldı. Yapılan açıklamaya göre yılsonuna kadar bir tanıdığını Yapı Kredi bankasına getiren emekliler 250 TL alacaklar…

Yapı Kredi bankası yeni açıklamalarını duyurdu, SGK maaşı alan bir emekliye referans olan kişiler kampanyaya katılım sağladıkları zaman 250 TL ödeme alacaklar. Özel bankalarda bu yıl emeklileri kendi müşterileri yapmak için uğraşmaktadırlar. Yapı Kredi bankası resmî sitesi üzerinden yeni açıklamalar yaptı. Emekli yakını olan kişiler Yapı Kredi müşterisi olan kişilere 250 TL verecek. Bu kampanya ise 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olacak.

Yapı Kredi Promosyon Dağıtıyor

7 Haziran 2021 ve 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Yapı Kredi Bankası emekli referans kampanyası altında geçerli olacağını söyledi. Emekli Sandığı, SGK, Bağkur maaşı alan Yapı Kredi bankası müşterileri emekli kişilere yerilecek ve referans olarak kampanyaya katılabilecekler. Yapı Kredi üzerinde kişiler katılım yapmak için şubelere gidebilir, müşteri iletişim merkezlerine bağlanabilir ve Yapı Kredimobil üzerinden SGK maaşı sahibi olan kişilere referans olabilirler.

Yapı Kredi üzerinden kişiler uygun kriterlerde başvuru yaptıkları zaman rahatlıkla promosyon alabilecekler. Maaşını Yapı Kredi bankasına taşıyan emekliler sonra sonda Yapı Kredi Mobil, bireysel internet şubesi ve müşteri iletişim merkezleri üzerinden promosyon talep edebilecekler.

Her Emekli 1 Kişiyi Referans Gösterecek

Maaşını Yapı Krediye taşıyan emekliler Yapı Kredi üzerinden sadece 1 kişiyi referans olarak gösterebilecekler. Bununla birlikte bir müşteri en fazla 10 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilecekler. Yapı Kredi Bankası müşterileri referans oldukları kişiler üzerinden Emekli Sandığı, SGK, Bağkur maaşı alan emekli kişiler maaşını taşıdıkları zaman her müşteri için 250 TL ve toplamda en fazla 2500 TL ödül kazanabilecekler.

Promosyon taahhütnamesi imzalandıktan sonra referans gösterilen emeklilerin Yapı Kredi bankası aracılığı ile alacakları net aylık maaş 1500 TL ise 1200 TL ödenecek. Eğer 1500 TL ile 2500 TL arasındaysa 1500 TL ödenecek ve 2500 TL üzerindeyse 1750 TL promosyon ödenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.