1. HABERLER

  2. SSK

  3. Emeklile Çifte Kazanç… Emeklilere En Az 1.500 TL nakit ödeme geldi! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye büyük kazanç!
Emeklile Çifte Kazanç… Emeklilere En Az 1.500 TL nakit ödeme geldi! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye büyük kazanç!

Emeklile Çifte Kazanç… Emeklilere En Az 1.500 TL nakit ödeme geldi! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye büyük kazanç!

Milyonlarca emekli vatandaşlar maaşlarıyla geçinmek konusunda zorluk çekiyor. Korona virüs süreçlerinin gelmesi maddi anlamda daha zorlu anların gelmesine neden oldu. Verilecek 1500 TL ye varan ek ödeme ile biraz da olsa maddi zorluklardan kurtulacaklar. Promosyon kapsamında verilecek ek ödemeler nasıl alınacak? İşte ek ödemeler hakkında bilinmeyenler...

A+A-

Milyonlarca emekli vatandaşlar maaşlarıyla geçinmek konusunda zorluk çekiyor. Korona virüs süreçlerinin gelmesi maddi anlamda daha zorlu anların gelmesine neden oldu. Verilecek 1500 TL ye varan ek ödeme ile biraz da olsa maddi zorluklardan kurtulacaklar. Promosyon kapsamında verilecek ek ödemeler nasıl alınacak? 

Hangi  banka emekliler için ne kadar promosyon verecek?

Müşteriler eğer üç sene boyunca aynı bankada kalmak adına taahhüt verirse müşterilere promosyon olarak ek ödemeler verilecek. Her ne kadar ilk promosyon ödemeleri son bulsa bile ikinciler devam ediyor. Bu kapsam içerisinde eğer emekliler maaşlarını Garanti BBVA bankasından alırsa ek ürün koşulu da olmadan üç yıl bankada kalma sözü verenler için 1500 TL ye varan ödemeler yapılacak.

1 ve 31 Ağustos 2020 tarihinden itibaren üç sene boyunca bankada kalacak kişilere nakit promosyon ödemeleri verilecek. Banka kapsamına göre 1500 TL ye kadar maaş alan vatandaşlar için 800, 1500 ve 2500 arası maaş alan vatandaşlar için 1000, 2500 üzeri maaş alan vatandaşlar için de 1500 TL ek ödeme verilecek.

  • YapıKredi

Yapı Kredi bankası, Emeklilik Paketi adı altında; emeklilere 1.500 TL’ye varan promosyon ödemesi sunuyor.

  • Akbank

Akbank, Emekli promosyonu olarak 500 - 625 ve 750 TL arasında ödeme sağlıyor.

  • Şekerbank

Şekerbank 500 - 625 ve 750 TL değerinde promosyon ödemesi yaparken; iki tane otomatik ödeme talimatı veren emekliler için ek 150 TL, kredi kartlarıyla 1000 TL alışveriş yapanlar için de 200 TL bonus sunulacak.

  • Vakıfbank - Ziraat bankası - Fibabank - Halkbank

Kamu bankalarının yanı sıra FibaBank da 500 - 625 ve 750 TL aralığında ödeme yapacak.

  • Denizbank

Denizbank’ta 675 - 850 ve 1000 TL promosyon ödemesi sunulurken kendi yakınlarını getiren kişiler için ek 100 TL verilecek.

  • ING Bank

ING BANK 750 TL’ye kadar promosyon verirken, kredi kartlarından 750 TL ye kadar olan harcamalar adına 50 TL bonus fırsatı sağlayacak.

  • İş bankası

İş Bankası, 750 - 875 - 1000 TL aralığındapromosyon ödemesiyapmaktadır.

Emekli promosyon şartları nelerdir?

Kişilerin promosyonlardan yararlanmak için aynı bankada 3 yıl boyunca kalmak adına taahhüt vermesi gerekiyor.

İkinci promosyon ödemeleri ne zaman olacak?

İlk promosyon ödemeleri 2017 yılının şubat ayında yapılmıştı. Üç sene taahhüt süresi dolan vatandaşlar için yeni taahhüt vererek ikinci kere alma fırsatları sunulacaktır.

Süre dolmadan banka değişikliği

Taahhüt süreleri dolan vatandaşlar istedikleri an yeni bankalar ile anlaşabilir ve buradan maaşlarını almaya başlayabilir. Fakat süreleri dolmadan banka değiştirmek isteyen vatandaşlar sadece aldıkları promosyonları iade edecekler ve bankadan ayrılabilecekler. Maaşlarını vatandaşlar hangi bankadan almak istiyorsa bunu e-devlet aracılığı ile de belirleyebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.