1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emekli vatandaşlara faizsiz 3 maaş avans müjdesi rekor kırdı! En az 5.100 TL ödeme yapılacak!
Emekli vatandaşlara faizsiz 3 maaş avans müjdesi rekor kırdı! En az 5.100 TL ödeme yapılacak!

Emekli vatandaşlara faizsiz 3 maaş avans müjdesi rekor kırdı! En az 5.100 TL ödeme yapılacak!

Milyonlarca emekli için az önce SGK Müjdeli haberi verdi. Promosyonun yanında avans ödemesi ile beraber emeklilerin cebi rahatlayacak.

A+A-

Milyonlarca emekli vatandaş için az önce SGK Müjdeli haberi verdi. Promosyonun yanında avans ödemesi ile beraber emeklilerin cebi rahatlayacak.

Emekli yurttaşlar bankalardan peşpeşe açıklanan promosyon ücretlerine Beklerken özellikle SGK yeni bir müjde daha verdi. Emeklilere promosyon ödemesinin yanında 3 maaş avans verilecek. Böylece emekliler Toplu para alma şansına sahip olurken hemde geri ödemesi ise maaşlarından kesilerek yapılacak. Emekli avans müjdesi Sabah saatlerinde duyulurken toplam ödemenin 5000 TL üstünde olduğu öğrenildi.

Emekliyi tek kalemde rahatlatacak kampanya! 3 maaş avans verilmekte, toplam 5.100 TL ödeme yapılıyor. Hem emekli olan hem de yeni emekli aylığı bağlanacak olan yurttaşlara Sabah saatlerinde SGK tarafından güzel haber verildi. Özellikle promosyon döneminin gelmesi ile beraber yapılacak promosyon ödemelerini araştıran emekliler SGK üstünden avans alma olanağı da bulacak. Avans alacak olan emekliler 12,24 veya 36 ay vadeli olarak maaşlarından geri ödeme yapabilecek. Bunun sayesinde hem emeklilerin eline toplu para geçmiş olacak hem de düşük taksitler olarak geri ödeme fırsatı bulacak. Emekli avans kampanyası ile alakalı ayrıntılar haberimizde...

EMEKLİLERE NAKİT AVANS KAMPANYASI

Koronavirüs salgını ile tüm dünyanın mücadele ettiği bu günlerde ekonomik sıkıntı çeken emeklilerde yeni kampanyaları Araştırmaya devam ediyor. Özellikle son dönemlerde bankalar peş peşe emekliler için kampanya düzenlerken SGK'dan da yepyeni bir teklif geldi. Emeklilerin gelirini artırmak isteyen SGK nakit avans teklifinde bulundu. Vatandaşın cebini rahatlatacak olan bu kampanya sayesinde en az 5100 TL ödeme almak mümkün. SGK tarafından nakit ön ödeme olarak verilecek olan ödemeler 36 aya Varan vade alternatifleri ile sunuluyor. Ayrıca faiz oranları da oldukça düşük, emeklilere rahat geri ödeme fırsatı verilmekte. Hem emekli olan yurttaşlar hem de emekli aylığı almak için gün Sayan yurttaşlar bu kampanyadan faydalanabiliyor.

ACİL NAKİT PARAYA İHTİYACI OLANLAR İÇİN VERİLECEK

SGK tarafından başlatılan nakit avans kampanyasından emeklilerde oldukça memnun. Bir an önce kampanyanın hayata geçmesini bekleyen emekliler, hemde faizsiz olarak bu fırsatın sunulması sebebiyle özellikle salgın döneminde rahatlayacaklarını düşünüyor. Kampanyanın hayata geçmesi halinde emekliler geri ödemeleri çok düşük taksitler halinde yapacak.

3 MAAŞ AVANS VERİLECEK

Emekliye özel olarak verilecek olan nakit avanslarda 3 maaşa kadar almak mümkün. Özellikle nakit ihtiyacı olan emekliler aldıkları maaş tutarında ödeme alacakları için en az ödeme 5.100 TL olacak. Yani emekli maaşı arttıkça nakit avans ödemesi de artacak.

BAŞVURULAR SGK’YA YAPILACAK

Emekliler nakit avans kampanyasından faydalanmak için müracaatlarını yazılı olarak SGK’ya yapacak. Almak istedikleri tutarı da belirtecek olan emeklilere en yüksek 3 maaş avans verilecek. Daha düşük nakit avans almak da mümkün olacak. Emekli nakit avans kampanyası başvuruları henüz açılmadı. Başvurular başladıktan sonra haberimizde sizlerle paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.