1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emekli Promosyonlarına 3.000 TL Zam! Onay Süreci Tamamlandı
Emekli Promosyonlarına 3.000 TL Zam! Onay Süreci Tamamlandı

Emekli Promosyonlarına 3.000 TL Zam! Onay Süreci Tamamlandı

Emekli promosyonlarında heyecan verici bir gelişme yaşandı! Milyonlarca emekliye yapılan promosyonlarda 3.000 TL'lik bir zam yapıldı ve bu karar 4 gün önce resmiyet kazandı.

A+A-

Emeklilere Yapılan Promosyonlarda Yeni Gelişmeler: Detaylar İşte Burada

Emekli promosyonlarında heyecan verici bir gelişme yaşandı! Milyonlarca emekliye yapılan promosyonlarda 3.000 TL'lik bir zam yapıldı ve bu karar 4 gün önce resmiyet kazandı. İşte ayrıntılar:

Promosyon Tutarları Yeniden Belirlendi: 4A ve 4B'liler için yapılan zam duyurusuyla birlikte, emekli promosyonlarına 2. kez zam yapıldı ve bu zam sonrasında fark ödemeleri hemen gerçekleştirilmeye başlandı. Değişen maaş aralıkları emeklilerin promosyonlarını güncelleme adına banka değişikliği yapma isteğini tetikledi.

Bankalar Rekabeti Sürdürüyor: Maaş promosyonları, bankalar arasındaki rekabeti de artırıyor. Bazı bankalar, yeni kampanyalarla müşteri çekme hedeflerini sürdürürken, özel avantajlar sunarak emeklileri kendilerine çekmeye çalışıyorlar.

Yapı Kredi Şubat Ayı Promosyonları: Yapı Kredi Bankası da Şubat ayında emekli promosyonunu güncelledi. Emekliye sunulan promosyon tutarını 7.500 TL'den 12.000 TL'ye çıkardı. Ayrıca, bankaya yeni müşteri olan ya da son 6 aydır bankayla ilişkisi olmayan emeklilere özel 2.500 TL ek promosyon sağlanarak toplam ödeme 10.000 TL'ye yükseltildi.

Faizsiz Esnek Hesap ve Ek Avantajlar: Yapı Kredi Bankası, emeklilere yönelik faizsiz esnek hesap kullanımını da aktive etti. Ayrıca, kredi kartı başvurusu yapan emeklilere ilk 500 TL'lik alışverişlerine 1.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır. Ancak, Aralık-Ocak dönemine dahil olan kampanyalardan faydalanan emekliler, yeni kampanyalardan yararlanamayacaklar.

Emekli promosyonlarına yönelik güncellemeler ve yeni avantajlar bankaların resmi kanalları üzerinden duyurulmaktadır. Bu nedenle emeklilerin banka duyurularını dikkatle takip etmeleri önemlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.