1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emekli Olmak İsteyenleri İlgilendiren Haber Geldi! Bankadan Emekli Olmak İsteyenlere Kredi Yardımı!
Emekli Olmak İsteyenleri İlgilendiren Haber Geldi! Bankadan Emekli Olmak İsteyenlere Kredi Yardımı!

Emekli Olmak İsteyenleri İlgilendiren Haber Geldi! Bankadan Emekli Olmak İsteyenlere Kredi Yardımı!

İnsanlar hayatları boyunca yaşamlarını rahat bir şekilde sürdürebilmek ve emeklilik yaşantılarında huzurlu olabilmek adına geleceklerine yatırım yapmaktadırlar. Eğitim hayatından sonra ya da direk iş hayatına giren birçok kişi erken emekli olmak istemekte ve hayatlarını artık daha rahat bir şekilde geçirmek için ilk adımı atmaya çalışmaktadırlar.

A+A-

Emekli olabilmek için sürekli olarak kalan günlerini araştıran vatandaşlar ve olmak isteyenler için güzel haber sonunda geldi. Emekli olmak isteyen vatandaşlara bankalar kredi yardımı sağlayacak. Peki bankanın sağladığı kredinin vadesi ne kadar olacak? İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor..

Hayatımız boyunca çalışmakta ve hayatımızın ilerleyen dönemlerinde daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürebilmek adına emekli olmak her vatandaşın hali. Emekli olabilmek adına ise belirli bir miktar paraya ihtiyaç duyan vatandaşlara uzun süredir gündemde olan bankadan kredi yardımı geldi. Emekli olmak isteyen vatandaşlar bankalar üzerinden altmış ay vadeli bir şekilde ihtiyaç kredisi çekebilecek. Vatandaşlar çektikleri ihtiyaç kredileri ile birlikte artık emekli olabilecek.

Emekli Olmak İsteyenlere Hangi Banka İhtiyaç Kredisi Veriyor?

Emeklilik için araştırmalar yapan vatandaşlar kredi haberi ile karşı karşıya kaldı. Vatandaşlar gündeme gelen bu haber ile birlikte artık banka araştırmasına başladı. Peki emekli olmak isteyen vatandaşlara hangi bankalar kredi veriyor? Altmış ay vadeli olarak sağlanacak ihtiyaç kredisi hangi bankadan çekilecek?

Uzun süredir araştırmaları yapılan ve gerekli araştırmaları tamamlanan emekli olmak için ihtiyaç kredisi projesi tamamlandı. Şekerbank hazırladığı bu sıcak fırsat ile birlikte artık emekli olmak isteyen vatandaşlara nakit desteği sağlıyor.

SGK prim borcunuz var ve bu borçları ödeyemeden emekli olamıyorsanız Şekerbank sayesinde sizlerde ihtiyaç kredisi çekebilir ve artık emekli olabilirsiniz.

ÜÇ AY ERTELEMELİ ŞEKERBANK EMEKLİLER İÇİN İHTİYAÇ KREDİSİ DESTEĞİ

Şekerbank emekli olmak isteyenler için çıkardığı bu kampanya ile birlikte vatandaşlara büyük de bir avantaj sağlıyor. Şekerbank üzerinden emekli olmak adına çekmek isteyeceğiniz ihtiyaç kredisi üç ay ertelemeli olarak başlıyor. İsteyen vatandaşlar kredi başvurusunu gerçekleştirdikten sonra onaylanması durumunda üç ay sonra kredisinin ilk taksidini ödemeye başlıyor.

Birçok bankada ihtiyaç kredileri otuz altı ay vadeli olarak sağlanırken Şekerbank emekli olmak adına çekilecek olan ihtiyaç kredilerinde bu süreyi altmış ay olarak belirledi. Prim gün sayılarınız doldu ve sadece SGK prim borcunuz kaldıysa sizlerde hemen Şekerbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Şekerbank emekli kampanyası kısa süre içerisinde gündemde oldukça ilgi gördü ve emekli olmak isteyen birçok vatandaş gelen bu haber ile birlikte gerekli araştırmaları yapmaya başladı. Sizlerde artık emekli olmaya oldukça fazla yakınlaşmak isterseniz Şekerbank üzerinden kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.