1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Emekli Olan Tüm Vatandaşlara Tek Seferlik 15 Bin TL Verilecek! Hemen Başvuru Yapıp Aynı Gün Alın…
Emekli Olan Tüm Vatandaşlara Tek Seferlik 15 Bin TL Verilecek! Hemen Başvuru Yapıp Aynı Gün Alın…

Emekli Olan Tüm Vatandaşlara Tek Seferlik 15 Bin TL Verilecek! Hemen Başvuru Yapıp Aynı Gün Alın…

Sadece emeklilere özel değil ev hanımlarından öğrencilere kadar herkesin yararlanacağı bir fırsat. Sabit gelir şartı olmadan başvuru yapanlara gün içinde anlık olarak 15 bin TL ye varan kredi fırsatları verilecek. Bir kereye mahsus olarak verilen kredilerin fırsatları…

A+A-

Korona vakti meydana gelen ekonomik zorluklardan dolayı artık birçok vatandaşa kredi fırsatı verilecek. Sabit gelir şartı aranmadan bir kerelik 15 bin TL ye kadar kredi imkanları sunuluyor. Sadece TC kimlik numarası ile başvuru yapan vatandaşlar kısa mesaj göndererek bir yere gitmek zorunda olmadan başvurularını yapabilecekler. Anlık olarak olumlu gelen sonuçlar karşısında paralar da hesaba yatacak.

Finansbank’tan 15 bin TL ye kadar kredi fırsatları

15 bin TL kredi fırsatları Finansbank aracılığı ile devam ediyor. Şu an 5030 numarasına TC kimlik numarası yazarak ya da 0850 220 85 73 numarasını arayarak başvuru süreçleri de yapılabilecek. Bu süreçlerde vatandaşlardan farklı şartlar da aranır. Bu şartlar;

  1. Kolay ödemeli kredi düşük ödemeler ile başvuru yapan herkese verilecek.
  2. Tanışma kredi fırsatlarından yararlanmak için sunulan özel faiz oranları ve vade farkları ile bu bankaya geçen vatandaşlar yararlanabilecek.
  3. Doğum günü kredi fırsatlarından o ay doğum günü olan vatandaşlar eğer başvurularını yaparlarsa anlık olarak yararlanma haklarına sahip olacaklar.
  4. Kamu ve finans maaşlarını eğer bu bankalardan almayı tercih ederseniz anlık olarak yapılan başvurular ile kredi fırsatları sunulacaktır.
  5. 3 ay geri ödemesiz olarak sunulan kredi fırsatları için vatandaşlar ilk üç ay kredi çektikten sonra ödeme yapmayacaklar. Bunun ardından ihtiyaç kredisi çekmeleri yeterli olacak. Oldukça düşük faiz oranları ile beraber sunulan kredi türlerinden bir tanesi olarak da dikkatleri çekiyor.

Şu an bankalar aracılığı ile hem kamu hem de özeller arasında oldukça düşük faiz oranları ve farklı vade oranları ile kredi paketleri sunuluyor. Bunlardan yararlanmak için en uygun olanların seçilmesi ve uygun olan şartlara göre başvuru adımlarının da tamamlanıyor olması gerekir.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum