1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Emekli, Memur, Asgari Ücretli Milyonlara müjde! Tam 50.000 TL’lik Destek Ödemesi Veriliyor! İşte Detaylar...
Emekli, Memur, Asgari Ücretli Milyonlara müjde! Tam 50.000 TL’lik Destek Ödemesi Veriliyor! İşte Detaylar...

Emekli, Memur, Asgari Ücretli Milyonlara müjde! Tam 50.000 TL’lik Destek Ödemesi Veriliyor! İşte Detaylar...

Emekli, memur, Asgari ücretli olup nakit ihtiyacı olan milyonlarca kişiye Müjde geldi. Kamu Bankası 50.000 TL’lik düşük faizli ihtiyaç kredisi verecek.

A+A-

Emekli memur Asgari ücretli Milyonlarca kişi ne yazık ki Ülkemizin ekonomik koşulları nedeniyle Maddi anlamda zor günler geçiriyor. Bu sebeple de çareyi bankalardan kredi kullanmakta buluyor. Ancak bildiğiniz üzere bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları da son yıllarda ciddi anlamda arttı. Alınan kredilerin geri ödemesi neredeyse 4 katını buluyor. Bu sebeple de düşük faizli kredi veren bankalar vatandaşın gündeminde. Emekli memur ve Asgari ücretli için düşük faizli kredi sürprizi Halkbank’tan geldi. Halkbank şartları taşıyanlara 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli düşük faizli kredi desteği verecek. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde…

Halkbank’tan nakit ihtiyacı olan Asgari ücretli emekli ve memur müşterilerine sürpriz açıklama geldi. Yeni ihtiyaç kredisi paketi duyuran Halkbank, 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli düşük faizli kredi sunacak. Halkbank’ın Kredi paketinden faydalanmak isteyenlerin aranan başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor. Kamu Bankası, şu anda tüm bankalar arasında en düşük faiz oranı ile kredi veren banka olarak öne çıkıyor. Halkbank düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası ile ilgili şartlar ve detaylar haberimizde…

HALKBANK’TAN YENİ DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ

Halkbank, mayıs ayı için 50.000 TL’ye kadar düşük faizli yeni ihtiyaç kredisi paketi hazırladı. %5.45 faiz oranı ile 36 ay vadeli olarak Kredi sağlayan Halkbank, sadece müşterileri için bu Kampanyayı düzenliyor. Yani Halkbank müşterisi olanlar düşük faizli kredi almak için başvuru yapabiliyor.

HALKBANK DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Halkbank’tan düşük faizli kredi almak isteyenler için başvuru şartları netleşti. 18 yaş üstü Halkbank müşterileri düşük faizli kredi fırsatı için başvuru işlemlerini yapabiliyor. Düzenli gelire sahip olmak, kredi notu 1200 puan ve üstü olmak Halkbank tarafından aranan şartlar arasında yer alıyor.

31 MAYIS’A KADAR DİJİTAL BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Halkbank’tan düşük faizli kredi almak isteyenler başvurularını 31 Mayıs tarihine kadar yapabilir. Başvurular bankanın Tüm kanalları aracılığıyla yapılabiliyor. Mobil bankacılık internet bankacılığı ya da isterseniz Halkbank şubelerine giderek başvuru işlemlerini tamamlamanız mümkün. Kampanya kapsamında 36 aya kadar vadeli 50 bin TL kredi veriliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.