1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emekli Maaşlarında Devrim Niteliğinde Değişiklik: En Düşük Maaş 15 Bin 577 TL Olacak! İşte ayrıntılar...
Emekli Maaşlarında Devrim Niteliğinde Değişiklik: En Düşük Maaş 15 Bin 577 TL Olacak! İşte ayrıntılar...

Emekli Maaşlarında Devrim Niteliğinde Değişiklik: En Düşük Maaş 15 Bin 577 TL Olacak! İşte ayrıntılar...

MHP lideri Devlet Bahçeli, maaş zamlarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, sabit ek zam yapıldığında asgari emekli aylığının 15 bin 577 TL olacağını belirtti. Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memur maaşlarına yapılan sabit ek artışın emeklilere de uygulanmasını istedi. Cumhur İttifakı üyesi MHP'nin bu talebi büyük ihtimalle kabul edilecek.

A+A-

MHP lideri Devlet Bahçeli, maaş zamlarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, sabit ek zam yapıldığında asgari emekli aylığının 15 bin 577 TL olacağını belirtti.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memur maaşlarına yapılan sabit ek artışın emeklilere de uygulanmasını istedi. Cumhur İttifakı üyesi MHP'nin bu talebi büyük ihtimalle kabul edilecek. Hal böyle olunca tedirgin bekleyiş bugünden itibaren başladı.

Devlet Bahçeli yaptığı açıklamalarda, memur maaşlarına yapılan artışın daha yüksek olması istense de bütçe kısıtlarının ortada olduğuna değinerek, emekli maaşlarına yansıtılmak üzere 8 bin 77 TL'lik ek sabit zam yapılması gerektiğini vurguladı. emeklilik ödemeleri.

SABİT İLAVE ARTIŞ İSTEĞİ

Devlet Bahçeli, "Gerektiğinde dost için feda etmeyi, düşman için yeniden ayağa kalkmayı biliriz. Halkımızın yüksek bir refah düzeyine ulaşacağına canı gönülden inanıyorum. Hayat pahalılığı yüksek." Kaderimiz değil.Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi siyasi ve ekonomik istikrarın temelidir.Gelecekten umutluyuz.

Vatanımızı seviyoruz, milletimize güveniyoruz.Hiçbir vatandaşa enflasyonu yüklememek için çabalayan bir hükümet var. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) işçisinin, memurunun, esnafının, çiftçisinin, her bireyinin arkasındadır."

Devlet Bahçeli, tüm bunlara ek olarak, "Memur maaşlarına yapılan zamların daha yüksek olması istense de bütçe kısıtları ortada. 8 bin 77 TL'lik ek sabit zam da bütçeye yansıtılmalı" diyerek sözlerini sürdürdü. emekli aylığı ödemeleri."

ASGARİ EMEKLİ AYLIĞI 15.577 TL OLACAK

Şu anda emeklilere yüzde 25 zam yapıldı. Temel emekli maaşı 6.000 TL'nin altında olan emekliler zam almadı ve 7.500 TL almaya devam edecek. Sabit ek zam yapılması halinde %25 zam artı 8.077 TL eklenecektir. Bu durumda asgari emekli aylığının 15.577 TL olması ve diğer emeklilerin aylıklarının da kademeli olarak artması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.