1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emekli maaşı 5 bin 500 TL ve üzeri olan vatandaşlara müjde: Tam 10 bin TL nakit ödeme yapılacak! Hiç bir Şart yok!
Emekli maaşı 5 bin 500 TL ve üzeri olan vatandaşlara müjde: Tam 10 bin TL nakit ödeme yapılacak! Hiç bir Şart yok!

Emekli maaşı 5 bin 500 TL ve üzeri olan vatandaşlara müjde: Tam 10 bin TL nakit ödeme yapılacak! Hiç bir Şart yok!

Bankalar son dönemlerde kampanyalarını peş peşe açıklamaya başladı. Emekli maaşı 5 bin TL ve üzerinde olan emeklilerin de bu açıklamalar karşısında yüzleri gülmeye başladı. O banka ise emekliler için resmen düğmeye bastı. Tam tamına 10 bin TL ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar...

A+A-

Bankalar son dönemlerde kampanyalarını peş peşe açıklamaya başladı. Emekli maaşı 5 bin TL ve üzerinde olan emeklilerin de bu açıklamalar karşısında yüzleri gülmeye başladı. O banka ise emekliler için resmen düğmeye bastı. Tam tamına 10 bin TL ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar

Nakit sıkışan ve paraya ihtiyacı olan emeklilerin yüzü gülecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından düzenlenen kampanyalar emekliler tarafından yakından takip ediliyor. Buna göre 5 bin 500 TL ve üzeri emekli maaşı olan vatandaşlara 10 bin TL ihtiyaç kredisi ödemesinden yararlanabilecekleri belirtildi.

PARALAR AYNI GÜN HESAPLARA GEÇİYOR

Başvurmak isteyenlerin internet bankacılığını tercih edebilecekleri belirtildi. İhtiyaç kredisi için başvuruda bulunan emekliler kısa bir süre içerisinde geri dönüş alabilmektedir. Başvuruların olumlu olması halinde ise ödemeler aynı gün hesaplara geçmektedir.

ÖZEL BANKALARDAN DA MÜJDE GELDİ

Kamu bankalarının sunduğu bu kapmayanlar dışında özel bankalarda harekete geçti. Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank ve Finansbank gibi bankalar da emeklilerin yüzünü güldüren kampanyalarını peş peşe duyurdu. 5 bin 500 TL emekli maaşı alan kişiler de ödemelerini ceplerine atabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler