1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emekli Maaşı 2 bin 500 TL ve üstü olan tüm emekliler dikkat! SSK, Bağ-Kur ve bütün emekliler...
Emekli  Maaşı 2 bin 500 TL ve üstü olan tüm emekliler dikkat! SSK, Bağ-Kur ve bütün emekliler...

Emekli Maaşı 2 bin 500 TL ve üstü olan tüm emekliler dikkat! SSK, Bağ-Kur ve bütün emekliler...

Bankalar emekliler için yarışa girdi. Bankaların promosyon ödemeleri emekliler tarafından yakından takip ediliyor. Açıklamayı Yapı Kredi Bankası duyurdu. Banka, emekli maaşını kendi bankasına taşıyanlara 1.750 TL’ye kadar promosyon verileceğini açıkladı. 7 Haziran’da başlayan kampanya 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olacak. İşte tüm detaylar…

A+A-

TEİAŞ'ın internet sitesinde yer alan açıklamada, Ağrı ili Gürbulak ilçesi doğal gaz boru hattı arızası nedeniyle doğal gaz kombine çevrim santrallerine kısıntı uygulanacağı anımsatılarak, şu ifadelere yer verildi:

"Elektrik arz talep dengesinin sağlanması maksadıyla gerek iletim sistemine gerek ise dağıtım sistemine bağlı mesken harici kullanıcılara program dahilinde kısıntı uygulanacaktır. Hangi kullanıcılara kısıntı uygulanacağı ve kısıntı miktarı ile ilgili dağıtım şirketleri ve teşekkülümüz tarafından bilgilendirme yapılacaktır."

Emekli maaşlarını kendi bankalarına çekmek isteyen bankalar yarışa girdi. Bankaların kampanyaları vatandaşlar tarafından ilgiyle yakından takip edilmektedir. Yapı Kredi Bankası 1.750 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacak.

MAAŞI 2 BİN 500 TL VE ÜSTÜ OLAN EMEKLİLER DİKKAT

Bankalar emekli vatandaşlar için yarışa girdi. Bankaların promosyon ödemeleri emekliler tarafından yakından takip edilmektedir. Açıklama Yapı Kredi Bankası’ndan geldi. Banka, emekli maaşını kendi bankasına taşıyan emeklilere 1.750 TL’ye kadar promosyon verileceğini bildirdi. 7 Haziran’da başlayan kampanya 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olacak. İşte tüm detaylar…

Emekli maaşlarını kendi bankalarına çekmek isteyen bankalar yarışa girdi. Bankaların kampanyaları vatandaşlar tarafından ilgiyle yakından takip edilmektedir. Yapı Kredi Bankası 1.750 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır.

KAMPANYA DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Yapı Kredi Bankası Emekli Referans Kampanyası 7 Haziran 2021 ile 31 Aralık 2021 tarihleri ​​arasında geçerlidir.

Yapı Kredi Bankası müşterileri kampanyaya SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşlı emekli referansı olarak katılabilirler.

Kampanyaya Yapı Kredi Bankası müşterileri, SGK maaşlı emekli referansı olarak Şubelerimiz, Müşteri İletişim Merkezimiz ve Yapı Kredi Mobil üzerinden katılabilirler.

Referans müşterilerden gönderilecek SMS’den sonra REFERANS yazıp 4470’e göndermeleri durumunda kampanya katılım izinleri alınacaktır. Yönlendiren müşterilerin kampanya katılım izinlerini 5 gün içerisinde göndermemeleri durumunda müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır. Yapı Kredi Mobil üzerinden yapılan başvurularda, yönlendirene onay SMS’i gönderilmeyecek, yönlendiren, kampanya katılımını ve referans gösterdiği emekliyi Yapı Kredi Mobil’in alt kısmındaki metni kabul ederek bilgilendirdiğini teyit edecektir. Emeklilik Referans Başvuru ekranı. Onay SMS’i sadece Yapı Kredi Mobil üzerinden yapılan başvurularda referans gösterilen emekliye gönderilecektir.

Referans gösterilen emekliler kendilerine gönderilecek SMS’den sonra UYGUN yazıp 4470’e göndermeleri halinde kampanya katılım izinleri alınacaktır. Referans gösterilen emekliler 10 gün içinde kampanya katılım izinlerini teslim etmezlerse müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Ücret transferi ve terfi işlemleri için Şubelerimiz veya Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezimiz, kampanya kriterlerine uyan ve iletişim izinleri alınmış referanslı emeklilerle iletişime geçecektir. Referans gösterilen emekliler maaşlarını Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Yapı Kredi Şubeleri, Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi veya e-Devlet üzerinden Yapı Kredi Bankası’na taşıyabilirler.

Maaşını Yapı Kredi’ye taşıyan emekliler, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Yapı Kredi Şubeleri ve Müşteri İletişim Merkezi’nden promosyon talebinde bulunabilmektedir.

Bir emekli sadece bir kişi tarafından referans alınabilir.

Bir müşteri kampanyaya en fazla 10 kişiye referans olarak katılabilir. Yapı Kredi Bankası müşterileri, referans kişiden SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan her müşteri için 250 TL ve toplamda en fazla 2.500 TL kazanabilmektedir. (Kredi.biz.tr)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.