1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emekli ikramiyeleri ödemelerinde son durum! Ödemeler ne zaman yatacak? Emekli ikramiyeleri ne kadar oldu, yeni bir zam uygulandı mı?
Emekli ikramiyeleri ödemelerinde son durum! Ödemeler ne zaman yatacak? Emekli ikramiyeleri ne kadar oldu, yeni bir zam uygulandı mı?

Emekli ikramiyeleri ödemelerinde son durum! Ödemeler ne zaman yatacak? Emekli ikramiyeleri ne kadar oldu, yeni bir zam uygulandı mı?

Emekli vatandaşlar ramazan ayının ortalarına geldiğimiz bu günlerde ramazan bayramına birkaç gün kala süreç içerisinde ne kadar ikramiye ödemesi alacaklarını merak ediyor. Herkesin gözü kulağı bir anda emekli ikramiye ödemelerine çevrildi. Emekli ikramiyelerine zam gelecek mi ne kadar olacak en merak edilen konulardan bir tanesi olmaya devam ediyor. Ramazan bayramı için başlayan geri sayım ardında

A+A-

Emekli vatandaşlar ramazan ayının ortalarına geldiğimiz bu günlerde ramazan bayramına birkaç gün kala süreç içerisinde ne kadar ikramiye ödemesi alacaklarını merak ediyor. Herkesin gözü kulağı bir anda emekli ikramiye ödemelerine çevrildi. Emekli ikramiyelerine zam gelecek mi ne kadar olacak en merak edilen konulardan bir tanesi olmaya devam ediyor. Ramazan bayramı için başlayan geri sayım ardından emekliler ikramiye ödeme zam oranlarını araştırmaya başladı.

Ödemeler ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyeleri karşısında ödeme tarihleri net bir şekilde belli olmadı. Gün içerisinde yapılan kabine toplantısının ardından Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan konu için net bir açıklama yapması ön görülen bilgiler arasında.

Emekli ikramiye zam oraları…

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan emekli vatandaşlar için yaşanan bu zorlu günlerde müjdeli haberleri vermeye devam ediyor. 2018 yılından bu yana kadar uygulamaya geçen ödeme her dini bayramdan önce vatandaşlara 1000er TL olarak verildi. Fakat TÜED tarafından yapılan tekliflerin kabul edilmesi söz konusu olursa emekli vatandaşlar için son altı ayda meydana gelen enflasyon oranlarına göre bir zam yapılacak. Bu zam oranına göre ikramiye ödemelerinde yansımalar dikkatleri çekecek. Ortalama olarak 86 TL seviyesinde bir artış gelmesi beklenen ikramiye ödemeleri için beklentiler arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.