1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Emekli, Ev Hanımı ve Çalışan Kişilere, muhteşem haber! Banka Skoruna Göre 70 Bin TL Anında Kredi Ödemesi Başladı
Emekli, Ev Hanımı ve Çalışan Kişilere, muhteşem haber!  Banka Skoruna Göre 70 Bin TL Anında Kredi Ödemesi Başladı

Emekli, Ev Hanımı ve Çalışan Kişilere, muhteşem haber! Banka Skoruna Göre 70 Bin TL Anında Kredi Ödemesi Başladı

Emekli ev hanımlarına ve işçilere 70 bin dolara kadar kredi veren bankaların listesi açıklandıktan sonra vatandaşlar krediyi nasıl alacaklarını düşünüyorlar. 70.000'e kadar ihtiyaç kredisi kullanacak vatandaşlar için kredi kampanyası oluşturan bankalar, onaylanan tutar hakkında size kısa mesaj göndererek bankanın kredi puanına göre hızlı sonuç almanızı sağlayacaktır. Bu faaliyetlerde ihtiyaç kredi

A+A-

Emekli ev hanımlarına ve işçilere 70 bin dolara kadar kredi veren bankaların listesi açıklandıktan sonra vatandaşlar krediyi nasıl alacaklarını düşünüyorlar. 70.000'e kadar ihtiyaç kredisi kullanacak vatandaşlar için kredi kampanyası oluşturan bankalar, onaylanan tutar hakkında size kısa mesaj göndererek bankanın kredi puanına göre hızlı sonuç almanızı sağlayacaktır.

Bu faaliyetlerde ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların, en yakın banka şubesine giderek rahatlıkla yapabilecekleri bir banka şubesine gitmeden işlem yapmak isteyenlerle başladığı söylenebilir. 70.000 kişiye varan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, en yakın banka şubesine giderek hızlı bir şekilde kredi başvurusunda bulunabilir veya cep telefonundan mesaj atarak bankanın kredisini kullanabilirler.

Denizbank yapmış olduğu kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların kendi bankasından maaş almaları ile birlikte vatandaşlara SMS ile kredi imkanı haricinde mobil uygulama üzerinden de kredi vereceğini açıkladı. Denizbank üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız cep telefonunuzu mesaj kısmından atacağınız ücretli mesaj ile birlikte anında kredi onayınızın ne kadar olduğunu görebilecek onaylanan tutarı hesabınızın olması durumunda da Denizbank mobil uygulaması üzerinden kendi hesabınıza yatırabileceksiniz.

70.000'ye kadar SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız kredim yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 32 80 numarasına gönderin.

70.000'ye kadar verilecek olan bu kredilerde banka 36 ay vadeli olarak işlemlerinizi gerçekleştirmek isteyen kişilere 50.000 TL onay vermektedir. 70.000 TL kredi onay alacak olan vatandaşlar 24 ay vadeli olarak ödeme tablosu oluşturabilir ve kredi kullanabilirler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.